Bilder på våran lägenhet!

Nu när jag har ny kamera har jag passat på att ta en massa bilder, här kommer några på våran lägenhet=)

Köket (inga gardiner där än tyvärr)

image39

image51

Vardagsrummet

image40

image41

image42

image43

image44

Sovrummet

image45

image46

Arbets/gästrummet

image47

image48

Hallen

image49

Olivia ligger och sover på mattan i arbets/gästrummet - snygg sovstil!

image50

Äntligen ett nytt inlägg

Nu var det väldigt väldigt länge sedan jag skrev något här i bloggen. Jul och nyår har i alla fall hunnit passera under den tiden och eftersom jag fick en kamera i julklapp hade jag tänkt lägga upp lite bilder från det=)

Den 20:e december åkte vi till Eskilstuna och stannade där fram till den 30:e. Vi bodde hemma hos Roberts familj tillsammans med våra katter som också fick följa med. Julen firade vi dagen innan hos min mamma och på julafton först hos min pappa sedan hos Roberts familj. Det var en väldigt trevlig julafton med massor av bra julklappar.

På juldagen förfestade vi först hos Cissi sedan var vi ute på Harrys, har aldrig varit där förut men det var ganska bra faktiskt.  Hände en del roliga saker innan vi åkte hem som kanske inte kändes så roligt då men nu i efterhand är det väldigt kul!

På nyår skulle vi ha varit på en fest i Eskilstuna men vi bestämde oss istället för att ta det lugnt hemma i Linköping med en mysig middag och lite sånt, och det var väldigt skönt att få komma hem lite tidigare för katterna också eftersom Olivia blir lite orolig när hon är bland massa annat folk...

Här kommer i alla fall lite bilder från jul och nyår!

      

Maten som vi åt på nyår:


Kex, brieost, salami, paprika, fetaost

Potatisgratäng, kött, rödvinssås och grönsaker

Chokladfondué med ananas, banan, jordgubbar och physsalis


RSS 2.0