Ikea

I tisdags var vi på Ikea för att inhandla lite nya möbler till vårt sovrum. Då blev det även mat på restaurangen där och barnen åt glatt av både maten och efterföljande glass. Vera smaskade i sig hela glassen utan problem och var så duktig och höll i pinnen, tänk att hon börjar bli så stor!



Söndag 23/2

Idag har det varit en bra dag. Dagen började med sovmorgon för Robert. Jag och barnen gick upp och sedan bakade vi scones och dukade fram söndagsfrukost. 

Efter frukosten åkte Robert iväg till Färgservice och köpte färg till vårt sovrum och Hugo och Selma gick upp till grannarna och lekte. Jag plockade under tiden undan så mycket jag kunde från sovrummet. När Robert kom hem tömde vi sovrummet från alla möbler och saker. 

Efter lunchen började Robert maskera och måla rummet och jag och barnen gick ut och lekte med grannarna. Nu är rummet målat två vändor och vi sover i vardagsrummet inatt. Vera sover i "Selmas" rum, där kommer hon nog få fortsätta sova även när rummet är klart. 

I morgon kommer våra nya sängar och det ska bli sååå skönt! Det har faktiskt varit riktigt mysigt att ha våra sängar ute i vardagsrummet under dagen, vi har legat och läst här under kvällen och kollat lite på Bolibompa. Kanske lägger ut före och efterbilder sen när allt är på plats.

Lumene

Idag har jag köpt ny dag- och nattcreme  som jag blev rekommenderad på Åhléns. Så nu hoppas jag att dom är bra!


Dagis

Vera har fått dagisplats nu, den 31/3 börjar inskolningen på Hugo och Selmas förskola. Hon ska gå på fjärilen, samma avdelning som Selma, precis som vi önskat. Vi känner lite blandade känslor över att hon redan börjar bli så stor men jag är övertygad om att det kommer gå bra. Det känns mycket tryggare att skola in på en förskola man känner och som även Vera är van med sedan innan.

RSS 2.0