Fredag 24/9

Båda barnen sover och det är alldeles tyst och lugnt. Mamma och Johan åkte härifrån för några timmar sedan, så nu är dom påväg till skåne till Johans pappas fru för att stanna där över helgen. Det var kul att ha dom här och Hugo tyckte också det var väldigt roligt.

Jag och mamma var en sväng till Ikea igår. Det blev lite småsaker köpt, mest för mammas del. Själv köpte jag bara en diskborste, två klädvårdsrullar och ett tre-pack tåg till Hugo, måste ha varit något mer också för hur som helst så gick det på 90 kr. Det fanns ju såklart hur mycket fint som helst men med tanke på att det kommer att gå åt en hel del pengar den kommande månaden så gäller det att hålla igen. Hugo fyller år och vi ska köpa två presenter till, sedan är det diverse vinterskor och stövlar och sånt som måste införskaffas. Och det brukar man inte komma billigt undan med.

Cissi kommer hit idag efter att hon slutat jobbet. Innan dess ska jag försöka hinna städa ordning lite här, handla och duscha.

Selma har förresten lite feber, 38,5. Såg också att hon fått lite prickar på magen. Det har Hugo också. Jag funderar på om det kan vara tredagarsfebern eller något sånt dom har haft. Ringde till sjukvårdsupplysningen häromdagen för Hugos prickar men då sa hon att de kunde få som värmeutslag efter att man haft feber. Hon trodde inte att det var tredagarsfebern även om det kunde vara det eftersom han bara hade haft hög feber en dag. Men nu har ju Selma också fått så även om det är mycket mindre än så länge så det kanske är det ändå. Det visar sig väl.

Nu vaknade Hugo!

Torsdag 23/9

I morse la Hugo till med värsta trotsen igen. Det är väl lika bra att man ställer in sig på att det kommer att vara så här jämt nu för jag antar att det här bara är början.

Han fick gröt som frukost vilket han brukar vilja ha. Efter tre tuggor fick han syn på sin burk med pennor som stod längst bort på bordet och bestämde sig för att han minsann skulle rita. Det fick han såklart inte eftersom han skulle äta frukost. Så han skrek och skrek efter pennorna och det slutade med att han fick gå från bordet utan någon mat i magen.

En stund senare så gjorde jag i ordning lite banansmoothie som jag tänkte att han kanske ville ha, men det ville han inte så den åt jag upp själv. Han lär vara riktigt grinig när jag hämtar honom från dagis idag för där blir det soppa till lunch som alltid på torsdagar, och han äter inte en enda gång. Men det finns ju inget man kan göra åt det han får skylla sig själv när han blir hungrig när han vägrar äta. Dom har fruktstund också så lite får han ju i sig ändå.

Selma ligger och sover och jag ska vika en massa tvätt. Det är nog det tråkigaste som finns men nu är det inget alternativ att låta klädbergen växa mer.

Senare idag kommer mamma och Johan hit och ska stanna tills i morgon då dom åker vidare mot Skåne. Och i morgon kommer Cissi hit efter jobbet också, det ska bli kul att träffa henne. Det var ett tag sedan nu.

Onsdag 22/9

Först och främst så vill jag gratulera Kristin och Martin som fick en liten son idag! Det ska bli så kul att få se den lilla nykomlingen.

Grattis till Nova som fyller 2 år idag också!

Idag har Hugo varit på dagis. Han tyckte att det var jättekul att få komma dit i morse efter att ha varit borta igår och med andra ord inte varit där sedan i torsdags. Jag fick en stor puss och sedan sprang han raka vägen in och lekte. Det är så kul att se att han trivs så bra!

När Hugo slutade dagis var det Robert som hämtade honom och sedan mötte jag och Selma upp dom vid ett annat dagis som heter Paletten. Där skulle det nämligen tas dagisfoto, det enskilda fotot. Gruppfotot ska de ta nästa onsdag.

Vi fick stå i kö ett bra tag innan det var Hugos tur. Direkt när vi kom in i rummet där han skulle fotograferas så blev han jätteledsen och ville inte alls. Jag tror han blev rädd för fotografen, han såg lite läskig ut så jag förstår honom. Han skrek helt förtvivlat och kastade sig mot dörren så vi fick gå ut igen och låta några andra gå före medan vi försökte lugna ner Hugo. Man vill ju inte gärna att han ska vara helt söndergråten på fotot. Tillslut lyckades vi övertala honom att gå in till fotografen igen och så fick han sitta i Roberts knä när bilden togs. Robert syns såklart inte på fotot.

När vi kom hem igen så åkte Robert iväg till skolan igen och jag och Hugo ritade en massa medan jag gav Selma gröt. Jag tror Selma är lite småsjuk för hon har varit otroligt gnällig den senaste veckan och också ätit sämre än vanligt. Hon hade 37,9 när jag tog tempen för några timmar sedan så hon har ju lite förhöjd temp även om det kanske inte kan klassas som feber.

Hugo är riktigt trotsig i mellanåt nu för tiden. Men samtidigt är det en otroligt rolig ålder han är i nu. Han pratar flerordsmeningar nästan hela tiden, älskar att rita och att vara ute och leka och är väldigt nöjd med livet. 

Nu ska vi kolla på Kvarteret skatan.

Här kommer lite bilder!








Idag för två år sedan..

var Hugo beräknad att födas. Han väntade dock 11 dagar till innan han behagade komma ut till oss. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Och han var definitivt värd all väntan. Om 11 dagar blir vår lilla ettåring en stor tvååring. Det är lite läskigt hur fort åren går numera.

Tisdag 21/9

Idag känns det verkligen som att hösten är här på riktigt, nu är det inte lite småvarmt ute längre, inga 15 plusgrader, nu är det 10 blåsigt och rått. Lite mysigt tycker jag trots allt.

Det blev inget dagis för Hugo idag för igår hade han feber, hela 39,6 grader och hör och häpna låg framför tv:n nästan hela dagen. Han som inte brukar ha ro att sitta still i 5 minuter. Han mådde med andra ord inte bra. Idag däremot har han verkat mycket piggare men det är lika bra att han får vara hemma och kurera sig ordentligt.

Robert har varit ledig hela dagen så vid kl 11 tog jag mig en rask promenad ner på stan med Selma sovandes i vagnen. Jag hämtade ut paketet från Lindex med kläderna jag beställde härom veckan. Passade också på att hämta ut Libero-paketet som man får hämta där när barnen är runt 6 månader. Selma sov hela tiden och vaknade inte förrän vi kom innanför dörren här hemma igen

När vi kom hem igen så hade Hugo och Robert lagat lunch som vi åt. Sedan var det sängen för Hugo som fortfarande sover. Selma sover också. Robert pluggar.

När båda har vaknat ska vi ta oss iväg till Hemköp och veckohandla.

Valdag

Idag är det valdag och det är riktigt spännande tycker vi. Det verkar väldigt jämt tycker jag även om jag tror att alliansen kommer att vinna denna gång också. Men vi får se, vi kommer att sitta bänkade framför tv:n ikväll och se hur det går när vallokalerna stängts.

Jag tycker som sagt att det varit ett väldigt svårt val. Det är så mycket att tänka på och så många olika faktorer som spelar in. Ska man se till vad som gynnar en själv bäst eller det man tycker gynnar landet i stort bäst? Svårt.

Jag förtidsröstade tidigare i veckan. Idag ångerröstade jag. Nu är det bara att vänta och se vad resultatet blir.

Kaos

Idag har det hitills varit en helt fruktansvärt jobbig dag. Jag hatar när vissa dagar blir såhär.

Det hela började med att Hugo sa helt själv att han ville gå till öppna förskolan. Det är ju klart att vi kan gå dit tänkte jag och så började vi med morgonbestyren för att hinna dit i bra tid, dom hade öppet mellan kl 09.00-12.00 idag.

Selma var på sitt allra grinigaste humör och jag ville att hon skulle hinna sova en liten stund innan vi gick iväg eftersom hon inte kan sova när vi är där. Hon hade dock inte samma planer som jag och vägrade därmed att sova, hon var pigg som en mört. Och inte en glad mört kan jag säga. Tillslut gav jag upp och vi gick iväg.

När vi kom dit var det precis dags för sångstund. Precis när vi börjat sjunga känner jag hur jag blir alldeles yr och helt sjukt illamående. Då kommer jag på att jag inte ätit någon frukost, och då mår jag inte bra. Det kändes precis som det hemska gravidillamåendet jag hade, och även om jag älskar att vara gravid så är det en sak som jag verkligen inte saknar. Efter varje sång hoppades jag bara att det skulle vara slut så att det var dags för fika.

Barnen som i vanliga fall brukar springa runt hej vilt och inte alls vilja sjunga satt nu som små tända ljus, till och med Hugo! Det blev sång efter sång och sångstunden har nog aldrig tidigare varit så lång. Flera gånger tänkte jag att nu måste jag springa iväg till toaletten och spy. Men det vill man ju gärna undvika så jag höll ut och när det äntligen var dags för fika så fick jag i mig lite grann och mådde genast bättre.

När klockan var strax efter elva hade Selma varit gnällig en bra stund så då gick vi hem.

När vi kom hem var det tänkt att jag skulle fixa lunch så att Hugo kunde äta och gå och lägga sig, men självklart skrek Selma hejdlöst så det var bara att mata henne så att hon fick äta och sedan somna. Hon åt, sakta sakta och hon slumrade lite lätt under tiden. När jag precis la ner henne och skulle gå därifrån så slog hon upp sina små ögon och var alldeles klarvaken igen. Inte var hon glad nu heller. Hur som helst så var jag tvungen att fixa mat till Hugo så det gjorde jag.

Sedan blev klockan tolv och Robert kom hem och hjälpte mig att få Hugo i säng medan jag försökte få Selma att somna. Nej nej, hon ville inte sova. Robert försökte länge och väl, men nej sa Selma, och det väldigt högt och tydligt. Så sedan var hon uppe igen och nu efter många timmar av skrik så har hon äntligen somnat för första gången idag. Suck säger jag bara!

Det ser ut som ett kaos här hemma och jag har noll motivation till att städa.


Mums med gröt!

Idag åt Selma vid kl 06.00 och somnade sedan om igen. Strax innan kl 8 gick vi upp och gav Hugo gröt och lekte lite tills det var dags att gå till dagis.

När vi kom hem började Selma bli lite hungrig och vid den tiden brukar hon alltid få en smakportion gröt innan hon får flaskan. Eftersom det gått så bra de senaste dagarna och vi gett smakportionerna i ca 3 veckor nu så tänkte jag att jag kunde göra en hel portion och sedan låta henne äta så mycket hon ville ha av det. Jag blandade i en liten klick katrinplommonpuré också. Och hon åt upp alltihopa och sedan 40 ml ersättning på det. Ersättningen fick hon för att få i sig lite vätska, vatten gillade hon inte än. Hon var så duktig och ville bara ha mer och mer, verkligen högg efter skeden.

Hon har sovit en stund men nu hör jag henne ifrån sovrummet så det är bäst jag tar upp henne.

True blood

Det ska vi ta och kolla ett avsnitt av nu innan det är dags för sängen. Vi ser andra säsongen nu och det är så sjukt bra, det är faktiskt bland de bästa serier jag sett, tillsammans med Dexter och Desperate housewives.

Idag har jag varit extremt trött, jag vet inte varför men jag antar att det beror på lite för lite nattsömn under en lång period. Vi är lite dåliga på att gå och lägga oss när Selma somnat vid kl 21-21.30. Då vill man ju hinna bara vara och ta det lugnt, andas ut lite efter dagen, och så drar klockan iväg. Vi brukar gå och lägga oss runt tolv. Vi ska försöka bättra oss! Robert var i alla fall jättesnäll och gav mig lite tid att lägga mig och vila förut. Låg väl i 50 minuter och somnade in lite. Jätteskönt och jag kände mig som en ny människa efter det.

Att försöka sova när Selma sover på dagarna är helt omöjligt för hon sover aldrig så länge att jag hinner somna ens. Och så är det alltid en massa annat som jag måste hinna göra då. Som exempelvis att laga mat och äta.

Hugo hade haft det bra på dagis idag. Dom hade som sagt varit ute i skogen och lekt och han älskar det. Vi fick beröm för hans ytterkläder återigen, de har vi fått förut. Dom tycker att dom är jättebra och hade tydligen visat hans överdragsbyxor för andra föräldrar idag för att de skulle veta vad som var bra att ha nu till hösten. Jackan och vindfleecen visade dom runt i våras. Det är det fix-setet som han har från Lindex. Vi tycker själv att dom kläderna är jättebra eftersom det är i flera lager och man kan reglera själv hur mycket han ska ha på sig beroende på väder.

Nu kom Robert ut från duschen så nu ska vi kolla!


Vinteroverall

Hugos nya vinteroverall blev en röd proxtec från Kappahl. Likadan som han hade förra året fast i annan färg. Vi var väldigt nöjda med den så jag hoppas vi kommer vara lika nöjda denna vinter.


Tisdag 14/9

Idag gick Robert upp kl 7 då även Hugo vaknade. Robert kokade havregrynsgröt till honom och sedan gick jag och Selma upp kl 07.45 då Robert skulle åka till skolan. Sedan kollade vi lite på bolibompa innan det var dags att gå iväg till dagis. Det blev lite panikskrik i trappuppgången när vi skulle gå för att Hugo inte ville sitta i vagnen och för att Selma var övertrött. Så de grannar som inte redan vaknat gjorde det garanterat då. Båda blev lugna direkt vi kom utanför dörren.

Väl framme vid dagis skulle de gå ut till skogen och leka så Hugo behövde inte ens ta av sig ytterkläderna. Inte alls kul tyckte Hugo som ville in och leka med traktorn som han sa. Men när jag gick så följde han med ut på gården tillsammans med ena "fröken/pedagogen" eller vad man nu mera ska kalla dom och väntade på de andra barnen som skulle klä på sig och då verkade han allt glad igen.

När jag och Selma kom hem från dagis så fick hon en smakportion havregröt med lite katrinplommonpuré, det var första gången hon smakade det och hon älskade det verkligen. Hon åt upp hela lilla portionen men god aptit. Det har börjat gå bättre med smakportionerna de senaste dagarna, nu har hon lärt sig att svälja bättre så allt åker inte ut igen. Igår blev det broccolipuré som jag gjorde och det tyckte hon också var smaskens. Hon fick även smaka på en bit smörgåsrån och det sög hon på som besatt ända tills det var slut.

Nu sover Selma och jag ska hänga tvätten som precis blev klar.


Bebisspyor

Alla dessa bebisspyor gör mig galen. Det luktar fruktansvärt och det känns inte som jag gör annat än att tvätta. Jag har redan bytt body på Selma tre gånger idag. Från början hade hon så matchande och fin body till sina prickiga byxor, så är inte fallet nu längre.

Hon kräks hela tiden känns det som, och när man tror att det var så pass länge sedan hon åt att hon inte borde kräkas mer, då kommer det lite till. Sedan är det dags för mat igen och hela karusellen börjar om.

Hon har börjat kräkas mycket mer den senaste tiden tycker jag, det kanske kan ha och göra med att hon börjat äta mer åt gången. Dock kräks hon inte i närheten av de mängder som Hugo gjorde, han kräktes ofta och MYCKET varje gång från den dagen han föddes. Vid den ålder som Selma är i nu så började Hugos kräkningar avta i samband med att han började äta mer fast föda. Selma äter ju knappt någon vanlig mat alls än så det kanske minskar när hon också kommer upp i lite större mängder vanlig mat. Jag hoppas det!

Det värsta är att så fort man lägger ner henne på rygg så rullar hon runt till mage, och då kommer det i nio fall av tio en stor rap med efterföljande spya.

Kläder till Hugo & Selma

Har nyss beställt lite kläder till mina små älsklingar. Det här blev det:

Till Hugo

Till Selma


(Bilderna går att klicka på!)

Jag tycker att de plaggen som de får med likadant mönster är jättefina och färgglada därför får dom det båda två. Sen kan det ju vara lite gulligt att dom har likadana kläder också.


Cykel

Hugo har fått en cykel av våra grannar tvärs över gården. Dom hade rensat i deras förråd ute på landet och hittat den och tänk att Hugo kunde få den. Snällt av dom! Hugo älskar den. Han kan inte använda tramporna än men det går bra att putta sig fram med fötterna också.


När barnen sover

Båda barnen sover så det är alldeles tyst och lugnt här hemma nu. Därför passar jag på att lägga in lite bilder från den senaste tiden. När dom vaknat och Hugo ätit mellis kanske vi ska ta oss ner på stan. Hugo skulle behöva en pyjamas och jag en mascara. Vi får se hur lockande det känns att gå ut i regnvädret.

Här är söta Selma!




Kanske lär hon sig att ställa sig i krypställning snart?


Syskon

Det är så kul nu när Hugo och Selma börjat integrera med varandra. Dom visar att dom tycker om varandra och Hugo vet att Selma är hans syster. Selma skrattar ofta och högt till Hugo. Hon roas lätt av honom. Det ska bli så kul att se dom växa upp tillsammans. Vad mycket bus dom kommer att hitta på!




Ommöblering

Igår möblerade vi om där vid fondväggen i vardagsrummet. Det blev faktiskt mycket bättre. Ni ska få se..


Fredag 10/9

Selma har precis vaknat och ligger nu och leker på en filt på golvet. Hon ligger gärna och pillar med Hugos leksaker, Hugo gillar det däremot inte. Han tar alltid saken ifrån henne om han ser att hon har något som är hans. Det är tydligen alltid så att det är jätteviktigt för honom att ha det just då även om han redan leker med något annat då. Då får man vara där och förklara att Selma hade leksaken nu och att han får ta någonting annat så länge.

När Selma sov så passade jag och Hugo på att duscha tillsammans. Det behövdes verkligen eftersom han hällde en hink sand över sig förut.

Snart är det dags att börja med lunchen. Det blir pannkakor idag. Det gillar Hugo och det går snabbt att laga.




Majskrok är smaskens tycker Selma!


Val

Det är snart dags för riksdagsval. Den här gången tycker jag att det varit otroligt svårt att bestämma sig för vilket parti man ska rösta på. Nu har jag tillslut bestämt mig och om Robert också har det så går vi nog och förtidsröstar idag, så har man det avklarat.

Jag tycker att det är viktigt att rösta, varje röst räknas. Vet man inte alls vilket parti man ska rösta på så är det bättre att lämna en blank röst än att inte rösta alls.



Tapetseringen

Jag skrev ju här för att bra tag sen att vi skulle tapetsera och måla om i vardagsrummet. Det blev aldrig någon uppdatering om det när det var klart. En av anledningarna till det är att det inte blev speciellt bra, vi är inte nöjda. Själva tapetseringen blev jättebra men tapeten känns inte alls bra i vårt vardagsrum, det är alldeles för extremt och passar inte med våra möbler. Man fick lite av en chock i början, varje gång man gick in i vardagsrummet. Men nu sitter den där den sitter och det får vara tills vi flyttar härifrån (om knappt 1 år). Och blir vi allt för trötta på den får vi måla den vit som de resterande väggarna.

Såhär ser det ut:


Sovande barn

Nu sover båda barnen. Hugo gick och la sig redan klockan 19.00. Han hade knappt sovit på dagis eftersom det hade tagit lite längre tid för honom att somna än vanligt och sedan väckte dom honom precis när jag kom och hämtade honom, så han var trött och den tidigare läggningen var välbehövlig. Selma somnade för en halvtimme sedan.

Idag har det som sagt varit dagis för Hugo, vilket han tyckte var superkul. Han sprang in direkt vi kom dit och hade absolut inte tid att ens vinka hejdå. Det är bra att han trivs så bra och tycker om att komma dit.

Hemma har det inte gjorts mycket vettigt, jag vet inte alls vart tiden sprang iväg. Selma har dock varit jättesvår att få att sova idag, hon har inte velat alls. Hon sover så korta stunder åt gången också när hon väl har somnar. Jag vet inte om det beror på att hon inte är tillräckligt trött eller om det är något annat. Jag tycker ju hon verkar jättetrött och hon blundar nästan direkt många gånger, men så bara man går därifrån så är det fullt liv igen och så vill hon inte mer. Ska försöka testa att lägga henne lite mer sällan i hopp om att hon både somnar lättare och sover längre. Men det är inte så lätt med tanke på att hon ibland inte kan hålla sig vaken när hon äter och då tar hon en powernap under tiden och sedan när hon ätit färdigt så är hon vaken igen.

Till lunch blev det raggmunk med bacon och lingonsylt. Det äter vi nästan aldrig och Robert tyckte det var supergott. Till middag blev det köttfärslimpa, gräddsås, potatis och kokta grönsaker. Hugo älskar köttfärslimpa!

Nu har Robert pluggat klart så nu ska vi nog lägga oss framför tv:n en stund innan det är dags för sängen.


Selma och jag häromdagen när vi skulle gå ut. Hon är så söt i sin nya mössa. (Det är ett myggbett hon har vid hennes högra öga).



Selma smakar

För drygt en vecka sedan började vi lite smått med smakportioner till Selma. Hon är väl inte direkt överförtjust i något hon smakat på än, fast å andra sidan tror jag det mer beror på att det är ovant och känns konstigt. Hon har inte riktigt förstått hur man sväljer än heller, utan det mesta åker ut ur munnen lika snabbt igen. Hitills har hon smakat på havregröt, morot/potatis, majs/potatis och blomkål.

Här kommer lite bilder!


Här smakas det på havregröt

Här är det morot/potatis


Hugo leker

Jag gick iväg med barnen till ett dagis och lekte innan Hugo skulle gå och lägga sig. Selma sov i vagnen.






För första gången

Idag satt Selma alldeles själv för första gången, i ca 20 sekunder. Jag kan väl inte säga att hon kan sitta själv än, det var nog bara en tillfällighet. Men snart så!

5 månader!

Om exakt 3 timmar blir vår söta lilla Selma 5 hela månader! kl 02.55. Tänk att tiden går så fort..





Vi älskar dig så!


Tradera

Har lagt ut två bebisoveraller på tradera nu. Ska lägga ut lite mer, men inte nu ikväll för det börjar bli dags att sova. Kom på att det är en bra idé att sälja lite gammalt och kanske få ihop till en ny vinteroverall till Hugo. Dom är ju inte billiga precis och lite extra pengar skadar inte.

Här är länken till mina auktioner! http://www.tradera.com/auktioner/ardnas123

Den här:

och den här:


Torsdag 2/9

Just nu sitter Hugo och kollar på Chuggington och Selma sover.

Idag har Hugo varit på dagis och jag och Selma har varit nere på stan. Robert låg hemma och mådde riktigt dåligt under tiden, antagligen migrän eftersom han hade extrem huvudvärk i kombination med illamående. Tur att han var ledig fram till efter lunch i alla fall. Nu är han på en viktig föreläsning som han var tvungen att gå på trots att han mår som han gör.

På stan blev det två mössor till Selma, ett bälte till Hugo och en åkpåse. Den åkpåse vi har nu är nog bland de sämsta som har skapats, det är en emmaljunga allroundåkpåse som vi köpte när vi köpte vagnen till Hugo 2008. Nu såg jag att de har ändrat sina allroundåkpåsar så att dom blivit jättebra, inte konstigt med tanke på vår. Problemet med den är att den har samma tyg på insidan som på utsidan, ett väldigt osmidigt tyg eftersom barnen halkar ner på det när dom sitter så att de liksom sitter nerhasade. Sen att den är jätteful till vagnen är ju en helt annan sak, det är vårt fel och beror på att vi nog inte tänkte alls när vi valde färg på den. Den jag köpte nu var en väldigt billig svart med grått fleecefoder på insidan, mycket bättre.

Selma har hitills varit gladare idag men hon är jättesvår att få att sova trots att hon är jättetrött och vill inte äta så mycket som hon brukar.


Vi vill ha tillbaka vår glada dotter

Nu får det vara slut på det här tycker jag. Selma har varit supergnällig nästan hela dagen idag också. Mycket bättre än igår, men ändå inte bra alls. Inte vet man riktigt vad det är heller, man undrar ju om det verkligen är p g a vaccinet eller om hon har ont i magen så mycket som hon skrikit och gnällt. Vi får väl helt enkelt se om det går över inom några dagar, och är det biverkningar av vaccinet så borde hon väl vara tillbaka till sitt vanliga glada jag i morgon.

Nu har hon äntligen somnat för natten efter mycket om och men. Hugo somnade strax innan åtta.


Onsdag 1/9

Selma och jag är precis hemkomna från en promenad. Vi lämnade Hugo på dagis kl 9 och sedan gick vi en runda genom rydsskogen. Väldigt fint och härligt väder ute idag.

Igår var det 5-månaderskontroll och vaccinering för Selma. Allt såg bra ut, hon är 69 cm lång och väger 7300 gram. Sprutorna var såklart inte roliga, hon blev jätteledsen men det gick snabbt över. Lite senare på eftermiddagen när vi var på öppna förskolan blev hon jättegnällig, vilket inte är likt henne. Och på kvällen fick hon feber och skrek till hon somnade för natten. Inte kul att se henne må så dåligt men det kan ju bli så av vaccinet.

Inatt när hon vaknade och åt så var hon verkligen stekhet! Jag tog ingen temp eftersom jag inte ville få henne mer pigg än nödvändigt genom att ta in henne till badrummet, men hon fick en alvedonsupp och lite mat och så somnade hon om. I morse när hon vaknade var hon fortfarande varm så då fick hon lite mer alvedon i hopp om att hon ska slippa må så dåligt. Nu verkar hon pigg och glad men har fortfarande lite feber.

Nu ska Selma få ny blöja och lite mat och sedan ska jag hoppa in i duschen.


RSS 2.0