Tidiga önskningar

Hugo börjar redan prata om allt han önskar sig när han fyller år, han är tidigt ute. Då sa vi till han att han kan skriva en önskelista så att vi kan kolla på den sen när det börjar bli dags. Och en önskelista skrev han vår duktiga STORA kille. Lite stavningshjälp på några enstaka ord annars har han gjort den helt själv!


Fotbollskillen

Hugo har börjat fotboll. Idag var det hans 3:e träning och han tycker verkligen att det är jättekul! Efter varje fotbollsträning så säger han spontant att det var jättekul och att han längtar till nästa. Det är ju precis så det ska vara. Han har två kompisar från dagis som går i samma lag. Vi var där lite innan träningen började idag och dom började spela med varandra direkt. Jag och Selma stod och frös i duggregnet och tittade på.


Tisdag 6/5

Mycket har hänt sedan sist jag skrev här. Jag har tagit körkort, jag har haft 6 veckors praktik på ortopeden, Vera har börjat dagis och säkert en massa annat som jag inte kommer ihåg just nu.
 
Igår gjorde jag även läkemedelsberäkningstentan som jag skrev att jag misslyckades med där i mars. Jag var inte ensam om att få underkänt då i alla fall, 108 underkända och 29 godkända. Jag tror att det gick mycket bättre igår och jag räknade om uppgifterna flera gånger för att inte göra något slarv, tog med mig svaren och frågorna hem och Robert räknade igenom dom igår och fick samma svar. Men man vet ju aldrig, så jag tar inte ut något i förskott förrän jag får svaret, det kan ju vara att jag inte avrundat så som dom vill.
 
Nästa vecka är det dags för terminstena så jag har fullt upp just nu eftersom vi inte har någon tenta-p, utan vi har en del i skolan samtidigt som man måste hinna göra också. 
 
På fredag kväll åker vi till Eskilstuna för en snabbvisit, vi ska fira James på lördagen och på kvällen ska jag och Robert vara tillbaka i Linköping igen för att gå på inflyttningsfest hos Malin och Patrik. Det ska bli jättekul, tror inte att vi varit iväg på något sånt tillsammans sedan innan vi fick barn. 
 
 

RSS 2.0