Fredag 7/10

Två veckor sedan jag skrev sist och det har hunnit hända en hel del sedan dess. Viktigast av allt är att Hugo hunnit fylla 3 år. Tänk att det gått tre hela år sedan han låg i min mage, det är helt otroligt!

Skolan rullar på och den första kursen börjar lida mot sitt slut. Det börjar äntligen klarna vad kursen egentligen går ut på, det är skönt. Och ja, när det gäller denna kurs hade man inte kunnat förvänta sig att det skulle ha skett tidigare. På måndag har vi det näst sista seminariet och på fredag ska vi redovisa vårt förbättringarbete som ska vara i poster-format. Ska bli spännande att se om jag får till något bra..

Idag har vi varit på bvc med Selma och Hugo, allt såg bra ut och siffrorna för dagen var:

Selma: 12 kg och 85,5 cm
Hugo: 14,4 kg och 97 cm

Sedan åkte jag iväg till skolan och hade basgruppsträff ocht basgruppsmöte inför seminariet. Vi blev inte klara förrän kl 17 så det tog sin lilla tid, men nu känner vi oss bra mycket mer förberedda än sist.

Kvällen har tillbringats på Aioli tapasbar tillsammans med några tjejer från klassen. Emelie fyller år idag och det passade vi på att fira såklart. Vi hade det jättetrevligt och mysigt och maten var hur god som helst. Första gången jag åt tapas faktiskt, men det kommer jag absolut att göra om. Tänk vilken tur jag haft som hamnat i en sån toppenklass!

Nu ska jag krypa ner hos min sjuka älskling och hoppas på en god natts sömn. Har sovit alldeles för lite den här veckan och igår kom jag inte i säng förrän kl 2 på natten p g a den dumma etikuppgiften vi hade!


RSS 2.0