Arbetsintervju

Idag har jag varit på arbetsintervju. Stället jag var på verkar hur bra som helst och jag kommer att bli riktigt ledsen om jag inte får jobbet. Jag kommer att få besked efter nyår eftersom hon skulle ha fler intervjuer under veckan och sedan skulle hon vara ledig nästa vecka. Det kommer att kännas som en lång väntan, väldigt lång. Jag vill ju så gärna!


Chefen var väldigt trevlig och hon verkade åtminstone väldigt positiv och sa att hon fått ett bra första intryck av mig, så jag hoppas att jag har turen på min sida denna gång!


Glaaad!

Idag är en bra dag på de allra flesta sätt och vis, förutom att min fina familj har lämnat mig och åkt till Eskilstuna. Jag är med andra ord alldeles ensam och övergiven här hemma. Saknade dom jättemycket igår kväll.


Dagen hittills har trots detta varit väldigt bra. I morse var jag iväg och skrev omvårdnadstenta, och jag hoppas och tycker själv att jag borde klara den. Men man kan ju aldrig vara säker på hur de bedömer och om de tycker att det jag skrivit är relevant för frågorna, det återstår att se. Måste jag skriva om den kommer jag hur som helst inte vara speciellt nervös, för det är inte en jättesvår tenta egentligen. Allt handlar om hur man disponerar tiden och om man håller sig till vad som är relevant och inte glömmer bort saker som man egentligen kan.


Efter tentan åt jag lunch tillsammans med Emelie och Michaela. Det var skönt att få prata av sig lite med dom efter tre extremt stressiga timmar.


När jag kom hem och kollade mailen hade jag fått mail från verksamhetschefen på ett vårdboende som jag skickade in en intresseanmälan och cv till nu i veckan (helt spontant bara, utan att dom sökte). Dom sökte nu två timvikarier (och som sen ska jobba i sommar också) och ville att JAG ska komma på intervju. Så fort glädjeruset hade lugnat ner sig så ringde jag upp och bestämde en tid med henne, kl 14.00 på måndag. HJÄLP vad läskigt!!! Jag kommer förmodligen dö av nervositet innan dess.


Nu ska jag ner på stan och inhandla den förmodligen sista julklappen för i år.


RSS 2.0