Hemkomna

Vi har nyss kommit hem från Tinnis. Jag, Hugo och Selma gick dit vid ett, var där ett tag själva och sedan kom Katrin, Frans och Eina. Det var lite jobbigt precis när vi kom dit att vara ensam med båda barnen på en badplats, då Hugo stod och störttjöt för att han inte ville ha armpuffarna på sig samtidigt som Selma (utan armpuffar) sprang ut i vattnet. Efter en stund lugnade Hugo tillslut ner sig och vågade sig i vattnet och då hade vi jättekul och han trivdes verkligen i vattnet. Jag blev riktigt förvånad då han knappt badar när man är i badhuset. Det var jättekul och han ville inte gå hem.

Tinnerbäcksbadet är en konstgjord sjö samt en simbassäng mitt i centrala Linköping, vilket betyder att det bara tar ca 15-20 min för oss att gå dit. Perfekt för barn då det är som Hugo säger "en lekpark i vattnet" samt en vanlig lekpark en bit upp på stranden. Hoppas det är fint väder i helgen så att vi kan gå dit hela familjen.

Nu ska jag laga mat. Fläskfilégryta med tagliatelle!


Tinnis

Idag är det varmt och soligt likt igår. Vi drar till Tinnerbäcksbadet efter lunch. Vi har aldrig varit där tidigare så det ska bli kul. Pannkakor att ta med oss är redan stekta och klara.

Tisdag 28/6

Det var inte igår det skrevs något här precis. Jag har haft så mycket att göra och bloggen har både bortprioriterats och näst intill glömts bort, något jag inte vill då jag tycker den är väldigt rolig att ha för att titta tillbaka och läsa om vad vi gjort. Nu ska jag ta tag i det här igen.

Som ni förstår så har det hänt mer än vad jag orkar berätta. Men för att summera den allra senaste tiden så har vi varit i Eskilstuna i två veckor och haft det jättebra och jag har också avslutat och klarat den kurs jag läst under våren. Jag är stolt över att jag lyckades med båda uppgifterna och att hinna läsa allt man skulle trots att jag redan har fullt upp på dagarna. Jag känner mig redo inför höstens heltidsstudier. Jag läser även en kurs nu under sommaren, och första duggan är redan inlämnad och godkänd.

Idag är det strålande sol och hur varmt som helst. Vi ska gå ut och leka när barnen vaknat och sedan bär det av mot stan där jag ska hämta ut en förstoring från Selmas ettårsfotografering. Efter det ska jag till tandläkaren så då åker vi till Ryd.

Idag har vi fått hem papper angående Hugo och Selmas inskolning, den 8:e augusti är det dags. Inte långt kvar. Jag kan inte fatta att båda två ska gå på dagis och att jag ska göra något helt annat än att vara med dom hela dagarna, det är blandade känslor. Men det kommer bli jättebra, det är jag övertygad om!

RSS 2.0