Tvätt

Idag händer det inte mycket, ska precis sätta på en maskin tvätt. Vi behöver tvätta en hel del nu innan fredag då vi ska till Eskilstuna, och även om det bara är för en helg så behövs det med tanke på att vi knappt har någonting att ta på oss längre, speciellt inte Robert.

Igår uträttade vi en hel del då vi var på en liten Tornbyrunda, köpte Linneas studentpresent och en spjälsäng. Nu är det bara present till min lillasyster och något som jag kan ha på mig när Linnea tar studenten som är kvar att köpa den här månaden. Vad jag ska ha på mig är ett stort problem just nu och jag måste verkligen köpa något nytt för det enda jag har som jag kan ha nu är tröjor, alla klänningar och kjolar/byxor är för små nu när magen har blivit större. Så antingen måste jag köpa något som jag kan ha till någon tröja som jag har hemma eller så får jag köpa en klänning. Det är inte lätt när man bara blir större och större hela tiden=)


Vecka 21

Idag gick jag in i vecka 21 vilket betyder att det bara är 19 veckor kvar tills bebisen är beräknad att födas, men den kan ju komma några veckor tidigare eller lite senare.

På fredag ska vi åka till Eskilstuna för att vara hundvakt hos min farfar och farmor och för att träffa våra nära och kära. Vi ska även passa på att träffa nykomlingen i familjen Johansson, nämligen Roberts bara några veckor gamla brorson Jonathan.

Förra veckan stora händelse var i onsdags då vi både var på ultraljud och hos barnmorskan. Helt fantastiskt var det att se den lille igen, den hade verkligen utvecklats massor sedan sist vi var på ultraljudet i vecka 13, speciellt i ansiktet. Man såg till och med att den hade fem fingrar på varje hand, fem tår på varje fot och att hjärtat hade fyra kammare=) Efter ultraljudet var vi som sagt hos barnmorskan. Där fick vi lyssna på bebisens hjärta som slog ca: 140 slag/minut, vilket är helt normalt. Kändes bra att få se att den fortfarande mår bra, växer och utvecklas som den ska.


Här är en av bilderna på vår bebis som vi fick från ultraljudet i onsdags!

image55


RSS 2.0