Vecka 21

Idag gick jag in i vecka 21 vilket betyder att det bara är 19 veckor kvar tills bebisen är beräknad att födas, men den kan ju komma några veckor tidigare eller lite senare.

På fredag ska vi åka till Eskilstuna för att vara hundvakt hos min farfar och farmor och för att träffa våra nära och kära. Vi ska även passa på att träffa nykomlingen i familjen Johansson, nämligen Roberts bara några veckor gamla brorson Jonathan.

Förra veckan stora händelse var i onsdags då vi både var på ultraljud och hos barnmorskan. Helt fantastiskt var det att se den lille igen, den hade verkligen utvecklats massor sedan sist vi var på ultraljudet i vecka 13, speciellt i ansiktet. Man såg till och med att den hade fem fingrar på varje hand, fem tår på varje fot och att hjärtat hade fyra kammare=) Efter ultraljudet var vi som sagt hos barnmorskan. Där fick vi lyssna på bebisens hjärta som slog ca: 140 slag/minut, vilket är helt normalt. Kändes bra att få se att den fortfarande mår bra, växer och utvecklas som den ska.


Här är en av bilderna på vår bebis som vi fick från ultraljudet i onsdags!

image55


Kommentarer
Postat av: erik

Fint barn! Den borde heta Erik!!

2008-05-05 @ 21:10:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0