Måndag 27/4

Idag har vi varit nere på stan och köpt en "learning puppy" till Hugo, får se om han gillar den när han vaknar. Han fick leka med den en snabbis innan han somnade men han verkade inte förstå att ljudet kom från den då.

Vi var tvugna att köpa en solhatt till honom igår också eftersom det är så varmt nu och han får solen i ögonen hela tiden annars när han sitter i vagnen. Försöker undvika att ha honom i solen men det är ju inte helt lätt när han sitter i vagnen och vi inte har ett parasoll, vilket måste införskaffas snarast.

När vi var nere på stan idag så hade jag tajmat in så att han skulle sova under tiden vi var där, vilket jag trodde skulle bli jättebra eftersom han annars aldrig har problem att somna i vagnen. Men inte tänkte han sova, han var vaken hela tiden vi var där och så när vi kom hem var det matdags så han var vaken 4½ timme i sträck, och han som bara brukar vara vaken 2 timmar, max 3 på dagarna. Han låg ner hela tiden i vagnen också, men det hade han inget emot som han i vanliga fall brukar ha. Nu sover han i alla fall så vi får se om det kanske blir en lite längre stund nu, men det tror jag inte.

Om en stund kommer Erik hit och vi ska grilla hamburgare!


Såhär ser leksaken ut som Hugo fick idag! Om man trycker eller snarare nuddar de olika kroppsdelarna så sjunger den en sång, säger vilken färg det är, vilken del det är och en massa annat. Nu när han är i den här åldern antar jag att han kommer uppskatta sångerna mest och att den låter, det andra blir nog roligare när han blir lite äldre. Det stod i alla fall på den att den passade till barn mellan 6 månader och 3 år.

Kommentarer
Postat av: erik

Bra hamburgare! Och helt klockren potatis.. Riktigt mumsig!

2009-04-27 @ 21:47:00
Postat av: Melinda

Åh, vilken söt leksak :D

2009-04-27 @ 21:59:27
URL: http://melindawingren.blogg.se/
Postat av: Melinda

Javisst var vagnen snygg som satan ?! :D

Och jaa, inte sååå långt kvar egentligen ;D

2009-04-28 @ 17:36:46
URL: http://melindawingren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0