Fredag 18/12

Idag har vi massor att göra eftersom att vi åker till Eskilstuna i morgon. Robert är iväg och skriver sin sista tenta nu, han borde komma hem när som helst nu eftersom den började kl 8.00 och slutade kl 12.00. På förmiddagen idag har jag och Hugo varit iväg och handlat lite som behövs till idag och något att äta som mellis i bilen till honom när vi åker i morgon.

När Robert kommer hem ska vi kolla om det finns någon tvättstuga ledig så att vi kan tvätta lite som behövs tas med. Vi har ju varit utan tvättstugan ganska länge nu med tanke på att Robert lyckades avmagnetisera tvättstugebrickan för några veckor sedan. Här hemma är det lite svårt att tvätta några stora mängder eftersom vi inte har så mycket plats att hänga allt på, vi har en tvättställning ovanför badkaret men på den får inte mycket plats. Vi hade också en tvättställning till som man har står på golvet men den gick sönder så det måste vi köpa en ny. 

Städa gjorde jag igår men som vanligt så syns det ju inte längre såhär dagen efter så det blir det en omgång till idag. Hugo river fram allt som går det första han gör på morgonen och det blir grus på hela golven bara man varit ute en endaste gång. I köket blir det också en massa smulor och mat överallt så fort den lilla busen har ätit. Men det är väl så det är när man har barn så det är väl lika bra att vänja sig vid tanken att storstäda hela lägenheten varje dag och ändå inte se något resultat två minuter senare.

Vi ska också börja packa allt som går och fundera ut vad vi ska göra med våra blommor som förmodligen kommer att dö under tiden som vi är borta. Vi får väl vattna mycket och hoppas på det bästa helt enkelt. Ett år testade vi några snören som man satt ena änden i jorden och den andra änden i en hink med vatten, det funkade väl inte sådär jättebra så det blir det inte att vi gör igen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis till flickan.

Du må tro att 4 storpudlar ger mer grus på köks och hallgolv än en liten Hugo, nu på vintern är det sjö på golven utav snö som följer med tassar. Det är bara att torka golv och gilla läget.

Vi längtar efter er så mycket.

I morgon åker vi till Almunge och badar och klipper 13 valpar.

Farmor

2009-12-18 @ 21:03:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0