Onsdag 9/12

Nu sitter Robert och ger Hugo lunch sedan ska han lägga sig och sova middag, Hugo alltså. Inatt var en hemsk natt igen, jag fattar inte varför han inte kan sova bra. Värst är det framåt morgonen, då vaknar han hela tiden och somnar aldrig riktigt om. Det blir dessutom bara tidigare och tidigare trots att han börjat gå och lägga sig vid kl 20.00 istället för kl 19.30.

Idag började han vid 4-tiden och vaknade titt som tätt, med kanske 5-10 minuter mellan gångerna. Det är verkligen inte roligt! Som om inte det skulle vara nog så kraffsar Olivia på diverse skåp och dörrar här om nätterna så att man håller på att bli galen, man undrar ju vad problemet är.

Strax innan kl 05.00 fick vi nog och bestämde oss för att det var dags att ta till andra metoder, då bar vi över honom till vår säng för att se om han mot all förmodan skulle kunna somna om där. I vår säng har han inte sovit sedan han var kanske 6-7 månader. Han somnade om och sov ända till kl 07.30! Helt sanslöst. När han vaknade så låg han till och med och småpratade och myste och hade sig en stund, det är man inte van med precis. Det var riktigt mysigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0