Tisdag 15/12

Det var några dagar sedan jag skrev här nu, det har bara inte blivit av.

Det har snöat en massa här så igår var Hugo ute och lekte i snön för första gången, det var väldans kul tyckte han. När vi sedan skulle gå till affären så vägrade han att gå på cykelbanan eftersom där inte var någon snö, det var mycket roligare att springa iväg ut på de snötäckta gräsmattorna.

Sedan på eftermiddagen när Hugo hade sovit åkte vi till Elin och Nova. Det var kul att ses och barnen lekte och hade kul ihop. Hugo fastnade speciellt för en av Novas leksaker, kan inte riktigt förklara va det var men om man tryckte på en sak så började en massa bollar välla upp och åka i en bana. Den roade han sig med länge.

Idag har vi varit på öppna förskolan och sedan på biblioteket och lånat två nya böcker av Karin Fossum, Evas öga och Se dig inte om!.

När vi kom hem så dammsög vi och plockade i ordning här hemma. Det är ju inte många minuter det får hålla sig i ordning och fint med en liten ettåring som plockar fram allt på en gång igen.

På kvällen nu har vi ätit och sedan bara lekt med Hugo. Nu sitter han och äter gröt med sin pappa och ska alldeles strax gå och lägga sig. Vi ska nog inte göra något speciellt utan bara ta det lungt och sedan kolla på Desperate housewives, det kan man ju bara inte missa.


Kommentarer
Postat av: Elin

Dom böckerna är bra :) Dom har jag läst båda två! Älskar Fossum! Tråkigt nog har jag nog läst alla hennes redan.. fina bilder du lagt upp :) Lycka till imorgon!

2009-12-16 @ 21:52:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0