Ersättning

Nu sover min lilla älskling sedan 40 minuter tillbaka. Det har gått bra med ersättningen hitills, han har inte ätit sådär jättemycket varje gång men det verkar ändå vara så mycket som han får i sig. Kan nog vara så nu i början att han inte får i sig mer än 100-140 ml, men det beror nog på att han inte fått i sig så mycket genom amningen sista tiden. Hans mage behöver vänja sig helt enkelt.

Han åt i alla fall strax efter 15.00 och sedan nästa gång 18.30 och så var han hungrig och ville ha mer redan 20.30, så det tar sig redan! Nu efter sista målet var han jätteglad och bara skrattade åt allting, han verkade såå mycket nöjdare än i vanliga fall, och det säger ganska mycket eftersom han inte är särskilt gnällig då heller.

Känns himla bra att veta att han får i sig mat nu, hoppas det kommer funka lika bra i morgon. Det enda som är riktigt jobbigt nu är att mina bröst är stenhårda och gör ont nu när han inte har ammat sedan 12 idag. Har pumpat ut lite för att lätta på trycket i alla fall, vill ju inte riskera att få mjölkstockning.

Nu sitter Robert och gör ett tal i matten vad jag har förstått och när han är klar med det ska vi se ett DH-avsnitt och bara mysa innan det är dags för sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0