Jul, nyår och de senaste dagarna

Idag är det lördag och vi kom hem från Eskilstuna i torsdags, har varit där sedan den 21 december så det är skönt att vara hemma nu igen. I torsdags när vi kom hem packade vi upp alla julklappar och började tvätta lite nya handdukar och sådär. Vi hade fått hur mycket som helst så det tog sin lilla tid att få ordning på allt. Igår var vi bara hemma och tog det lungt efter allt flängande i jul, Robert tog en liten promenad med Hugo medan jag tog ett bad och en lång dusch. Sedan på kvällen kollade vi på några avsnitt Desperate Housewives, fick två säsonger av Robert i julklapp.


Hugo har varit lite förkyld sedan i torsdags men det verkar som det är på bättringsvägen nu, hoppas det i alla fall för det är så hemskt att se honom må dåligt. Han har utvecklats massor nu under de senaste veckorna bara, han kan stå stadigt nu om man håller i honom, han skrattar mycket mer ofta, han har blivit kittlig under armarna, tar tag i saker mycket mer och ja det känns som hur mycket som helst. Vår lilla bebis börjar bli stor! Tiden går så himla fort så innan man vet ordet av det kommer han väl springa runt här hemma.


Under julen har vi hunnit med mycket, vi har hunnit fira jul i tre omgångar, hos min mamma och hennes sambo, hos min pappa och hans sambo och hos Roberts familj. Det har varit väldigt trevligt och vi har fått massor av fina julklappar, bland annat pengar, presentkort, soda streamer, köksgrejer, böcker, filmer, parfymer och massa mer. Hugo blev självklart också överröst med klappar från alla.


På annandagen åkte vi in till stan för att fynda lite på mellandagsrean. Jag hade fått presentkort på Gina tricot så där shoppade jag lite kläder, tyvärr var inget av det jag köpte på rea men så kan det bli. Till Hugo blev det däremot massor av kläder i stl 68 från Lindex, det behöver han nu eftersom han börjat växa ur 62. Allt vi köpte där var på rea och dom har ju så fina kläder så det blev massor av fint.


Har träffat Cissi två dagar också, och det var verkligen jättekul att få umgås lite med henne.


På nyår var vi hos Roberts föräldrar och vi åt jättegod mat, västerbottenpaj, oxfilé med någon form av potatisbakelse med getost, creme fraiché och färska örter i med rödvinssås, bearnaisesås och smörstekta sockerärtor och till efterrätt någon helt underbar chokladgrej som jag inte kan förklara vad det var, god var den i alla fall. Vid tolvslaget gick vi ut och kollade på fyrverkerierna och Hugo som fortfarande var vaken då följde med ut en stund, och han blev inte ett dugg rädd utan somnade i Roberts famn när det var som mest fyrverkerier, så söt så.


På nyårsdagen åkte vi hem, det var Roberts syster som skjutsade hem oss och resan gick bra trots två katter, en fullproppad bil och en liten bebis. Hugo sov nästan hela vägen på två timmar så han var jätteduktig.

Nu är Robert iväg och jobbar som han alltid är lördagar och slutar klockan 14.00, ugo ligger och sover för tillfället och jag sitter här och fördriver lite tid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0