Måndag 23/2

Idag gick vi upp vid klockan 7, ovanligt tidigt för vår del men Hugo somnade vid 20.00 igår så han var pigg. Tyvärr kan man ju inte säga detsamma om mig, var omänkligt trött kändes det som. Som tur var blev Hugo trött efter en timme igen och vi sov i en timme till, så himla mysigt att ligga och gosa med honom.

Efter vår lilla sovstund tog jag och Hugo ett bad, han tyckte det var hur kul som helst. Plaskade och sprattlade med benen som en liten vilde. Och så envisades han med att dra i duschslangen som han alltid gör=)

Vid lunch var det smakportionsdags! Blev som sagt broccolipuré och var en stor succé enligt lillen, verkar allt som äts med sked vara.

När Robert kom hem så gick vi på en lång promenad i Rydsskogen och sedan till Hemköp och handlade lite till veckan. Hugo sov så sött nästan hela promenaden men på Hemköp blev han däremot lite otålig, kan ju inte klandra honom heller, kan ju inte vara speciellt kul att ligga i vagnen när man är pigg och glad och har sovit färdigt. Dessutom ser han inge bra när han ligger där i, vi får byta till sittdelen snart men jag vill helst att han ska kunna sitta lite stadigare innan dess. Tror han kommer tycka mycket bättre om att sitta i vagnen då när han kan kolla runt på allt.

Till middag blev det klyftpotatis/ugnsrostade grönsaker med fetaoströra och köttfärsbiffar.


Bilder från promenaden!






Kommentarer
Postat av: Jennie

Söt unge... ;)

2009-02-24 @ 11:34:41
URL: http://veeka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0