Tisdag 24/2

Idag var vi på bvc och pratade lite om hur krånglig Hugo är med sitt ätande, trots att matning med flaska stundvis har fungerat bättre så totalvägrar han och blir helt hysterisk de allra flesta gångerna. Pratade lite om att vi ska börja med smakportioner lite mer ordentligt nu så att vi om inte allt för länge kan ersätta ett helt mål med riktig mat, han verkar ju onekligen gilla att äta med sked bättre. Och så ska vi satsa på att introducera gröt på morgon och kväll, men det ska vi inte börja med förrän om en vecka ungefär.

Kollade också vikten när vi var där med tanke på att han inte ätit speciellt mycket, men där hade det hänt grejer trots allt! Han hade på bara en vecka nu gått upp 300 gram! Han som nu senast hade gått upp endast 80 gram på 3 veckor, så det verkar ju som att ersättningen på så sätt fungerat bra. Så något har han fått i sig allt, är så svårt att veta eftersom jag ammar på nätterna och då vet man ju inte hur mycket han får i sig.

Efter bvc stannade vi kvar på öppna förskolan en stund och Hugo fick äta lite broccolipuré idag igen. Dom bjöd på semlor dagen till ära, men jag tycker inte om varken grädden eller mandelmassan så det blev ingen för mig. Hugo tyckte det var väldigt intressant att kolla på alla barnen som sprang runt och lekte och speciellt på jämngamla lilla Oskar. Han sträckte sig till och med efter hans hand och försökte pula in den i munnen, precis så som han gör med allt annat också.

Var ute på en promenad på eftermiddagen eftersom Hugo sovit så dåligt idag och hade svårt att komma till ro. Tänkte att en promenad skulle få honom att somna och det gjorde det också, ville gå i skogen men det var så slaskigt och lerigt så det skippade jag.

Hugo sover redan. Han somnade kl: 20.15! Inte illa för att vara han, så ikväll ska vi passa på att kolla på House som vi annars missar eftersom det vanligtvis är när han nattas. Ska bli kul eftersom det är en ny säsong med nytt team. Hoppas det kommer vara lika bra som de andra säsongerna.

I morgon ska vi försöka åka ner på stan för att kolla på lokalen där vi ska ha dopfikat, vi behöver se hur det ser ut för att veta hur vi ska duka och vad för dukar som behövs, och framförallt vad som finns där och vad som vi behöver ha med oss själva.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0