Duktiga Hugo!

Igår tog Hugo sina första steg! Han gjorde det flera gånger, några steg åt gången. Jag blev så chockad och trodde inte på Robert förrän jag fick se det själv, han är ju bara 9 månader. Vi får väl se om det var en engångsföreteelse eller om han faktiskt är påväg att gå på riktigt. Idag har han ännu inte gjort det. Min duktiga lilla kille.

I helgen har det varit fullt upp, hela Roberts familj har varit här. Även mamma och Johan var här en snabbis innan dom fortsatte bilresan mot skåne. I går kom Roberts mamma, pappa, båda systrar och hans ena bror med familj hit. Hans föräldrar och systrar var bara här en stund medan Martin, Kristin och Jonathan sov över här inatt.

Vi grillade goda fetaostfyllda hamburgare och åt med klyftpotatis och fetaostkräm och hade det jättetrevligt. Hugo och Jonathan hade det roligt tillsammans dom också, så kul nu när dom börjar kunna leka med varandra. Jonathan är ett halvår äldre men Hugo är tuff så han har inga problem att vara med på lite hårdare tag. Hugo körde dessutom Jonathan i sin gåvagn, dom var hur söta som helst. Jordgubbar smaskade dom också i sig båda två, Jonathan åt hur många som helst och Hugo fick små bitar han också, det gillade han verkligen.

Idag har vi spelat lite spel och så kom mamma och Johan förbi och drack lite kaffe. Nu har Roberts andra bror med sambo nyligen åkt hem, dom kom också förbi en sväng efter att ha kollat på en icabutik i Norrköping som han eventuellt ska köpa.

Nu är Robert och Hugo på Hemköp och köper cykelslang så att han kan laga punkteringen på hans cykel. Då slipper han gå till jobbet i morgon.


Kusinerna

Kommentarer
Postat av: Anonym

Duktig poje.

Han går före tio månader har farfar sagt och det tror vi på. Conny gick vid 9 mån och 5 ddagar.

Ha det så kul

"farmor#

2009-07-12 @ 22:29:44
Postat av: Melinda

Jaa, nu är det verkligen nära! Helt sjuuukt..

Och jag hoppas verkligen att jag slipper gå över två veckor :P några dagar gör ingenting, men fasen inte två veckor :P

2009-07-13 @ 20:10:46
URL: http://melindawingren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0