Söndag 14/6 utflykt

Idag har det varit en jättebra dag. Vi har haft det så kul tillsammans och så har vi dessutom varit på en liten utflykt här i Linköping.

Det började med att vi ville hitta på något men vi kunde bara inte komma på vad, så vi kollade upp om det hände något här i stan idag, vilket det i princip inte gjorde. Det mest lockande var "international street market", en matmarknad. Eftersom vi inte hittade något vettigare så bestämde vi att vi åtminstone kunde åka dit och kolla.

Men först tog vi en liten rundtur med bilen i Linköping eftersom vi inte sett så mycket av staden trots att vi bott här i snart två år, det blir lätt så när man inte har bil. Nu när vi har Roberts systers bil i några veckor så får man ta tillfälle i akt. Först åkte vi ut mot Ekholmen, där stannade vi vid Willys och köpte lite fika. Hugo somnade i bilen så vi satt utanför där ett tag och så för att han skulle hinna vakna innan vi kom fram till nästa destination som var en badplats vid Johannelund.

Där satte vi oss på en filt i gräset och hade lite picknick. Det blåste halv storm ute men solen var åtminstone framme så det blev mysigt ändå. Hugo fick äta fruktpuré och majsbågar och vi åt lite kakor och drack festis. Det var massor av kanadagäss vid badplatsen så vi fick sitta en bit bort. Hugo tyckte dom var jätteroliga att kolla på och tjöt av glädje när han fick syn på dom.

När vi hade fikat klart bestämde vi oss för att skippa matmarknaden och åka hem istället, det var ändå inte långt kvar innan Hugo skulle äta så det skulle bara bli stressigt att åka ner till stan ändå.

När vi kom hem fick Hugo äta och sedan satte vi igång med maten, grillat! Bäst att passa på när det är hyffsat fint väder. Det blev skink/basilika/fetaost-fyllda kycklingfiléer med färskpotatis och fetaostkräm, och det var verkligen helt fruktansvärt gott.

Här kommer bilder från idag!


I bilen



Hugo när han fick syn på gässen


vink vink!



Gott att suga på majsbåge











Kommentarer
Postat av: Melinda

Mysiga bilder :D

och jaa, det går såå fort ! <3

2009-06-15 @ 12:36:55
URL: http://melindawingren.blogg.se/
Postat av: pappa conny

saknar er! puss kram

2009-06-15 @ 20:34:48
Postat av: Elin

Va mysigt ni såg ut att ha det :) Jag har ju bott där i johannelund, väldigt nära badet :)

2009-06-17 @ 14:16:07
URL: http://elin.marpet.se
Postat av: cammie

så fina bilder :)

2009-06-20 @ 18:50:13
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0