Torsdag 11/6 Hemma igen!

Nu är vi hemma i Linköping igen, kom hem igår eftermiddag. Skönt att vara hemma men tråkigt att man inte hann med så mycket som man ville där, man vill hinna träffa så många och mycket mer och tiden räcker tyvärr inte till det.

Bilresorna fram och tillbaka till Eskilstuna har gått jättebra, han sov inte mycket varken dit eller hem men han har varit på bra humör så det har gått bra ändå. Ätit åkandes i bilen har han också gjort båda gångerna och det gick bra det med. Smidigt att inte behöva stanna. Vi testade ätklar gröt på burk från semper och den tyckte han om. Jag tyckte mer att den verkade som en dessert men Hugo var nöjd så då spelar det ingen roll om man får ta till det någon gång ibland.

I lördags firade vi Cissi och Anna som tog studenten. Tråkigt för dom med det dåliga vädret men under tiden som dom åkte på flaken så var det åtminstone uppehåll. Efter utspringen åkte jag och Robert hem till Kjula och gav Hugo mat och hann få honom att somna innan alla gästerna kom, det tror jag var bra för annars hade han nog inte alls velat sova när det var så mycket liv.

Hugo var helt fantastiskt duktig den dagen, sov och åt så bra så man knappt trodde det var sant. Vi var kvar ute i Kjula och firade Roberts syster ända tills Hugo hade somnat för natten. När han hade somnat åkte vi till Cissi för att fira hemma, Hugo fick stanna hemma hos farfar och farmor. Det var så kul att träffa alla igen! Jag har verkligen saknat dom. Hade jättekul hela kvällen.

Och vilka betyg Cissi hade, det är ju helt sjukt! Hoppas verkligen hon kommer in på polishögskolan nu, men det brukar ju ta några år av sökande tyvärr. Tillslut kommer hon patrullera på gatorna, det är jag säker på. Då får man allt passa sig!
Idag har jag och Hugo varit på öppna förskolan en stund, han tyckte det var jättekul men som vanligt är han lite väl nyfiken och våldsam mot andra bebisar. Han har inte riktigt förstått det där med att vara försiktig. Han ska känna på dom och klättra på dom, och det slutar ofta med gråt från deras sida. Han lyssnar inte på sin mamma som säger att man får ta det lite lungt. Han är helt vilt nu förtiden nu när han kan krypa, han är inte still en enda sekund och han ska riva i allt, sladdar dras i och äts på, lådor dras ut och skåp öppnas. Allt som han inte får röra är dessutom allra roligast, typiskt.

Robert har varit iväg och skrivit sin sista tenta för den här terminen också, skönt att det är slut på tentaperioderna nu. Under dom är det nämligen som att jag vore ensamstående, vilket kan bli lite jobbigt på slutet. Men hans intensiva pluggande ger resultat och det är det som räknas. Svar på den första tentan fick han idag, det blev 5:a!! Duktigt av honom. Dom andra tror han blir minst 4:a men det kan mycket väl bli 5:a där också.

Efter tentan var vi iväg en sväng till babyproffsen och kollade på sulkyn, vi hittade inga som vi gillade så det blir förmodligen ingen, inte nu i sommar i alla fall. Alla var bara jätteobekväma att köra och då har jag hellre den vi har nu även om den är stor.

Nu ska vi bara njuta av ledigheten vi har tillsammans i 1½ vecka nu innan Robert börjar jobba.

Här kommer några bilder på sockertoppen!











Kommentarer
Postat av: Monica/mormor

Hejpå er!

Skönt att läsa att allt gick bra när ni var här..tråkigt att inte få träffa er, men förstår att

tiden inte riktigt räcker till. Kul att det gick bra

för Sissi, gratta henne från mig!..Och Robert förstås, men det var ju väntat..skratt..



Vilka härliga bilder på underverket, han är så go att man vill äta upp honom..ler..



Önskar er en skön ledighet tillsammans..

Var rädda om er!

Kram till er alla tre..

2009-06-12 @ 12:01:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0