Jobbigt

Idag har det varit en katastrofal dag när det gäller Hugos mat, han har vägrat både puré och flaskan. I morse åt han först lite ersättning och sedan fick i sig lite gröt efteråt så det var jättebra, men sedan dess har vi knappt fått honom att äta något alls. Han åt 40 ml vid lunch och sedan skulle han få lite puré men han totalvägrade. Han var så trött så han fick sova en stund och så försökte jag ge honom lite till med flaskan och då åt han 40 ml till och sedan var det tvärstopp. Tog nästan 3 timmar till han åt igen och då bara 130 ml, fattar verkligen inte varför han inte äter mer!

Han kommer äta en gång till innan han somnar för natten och han kommer säkert inte äta mycket då heller, men vi ska försöka komplettera det med gröt i så fall.  Så här lite har han aldrig ätit som han gör nu och det är verkligen jobbigt när man inte fattar varför, han är inte förkyld eller verkar ha ont någonstans heller. Det värsta just nu är ju att han inte verkar vilja ha varken flaska eller vanlig mat, vad gör man då? Han måste ju känna sig hungrig och vilja äta tycker man. För övrigt så verkar han som vanligt, något gnälligare kanske, men han skriker inte en massa och är glad och nöjd, det är det som är så konstigt. Vill verkligen att det vänder nu!

Annars har vi inte gjort mycket idag, jag håller på att tvätta en jättemaskin med tvätt nu som dessvärre ska hängas upp när den är klar, det som är så kul. Måste diska lite flaskor och sånt nu också. Robert sitter och pluggar och har gjort det i stort sett hela dagen. När Hugo vaknar så funderar jag på om jag ska ta mig ut på en promenad i snövädret med honom, ser inte så lockande ut men det kanske skulle vara skönt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Usch va jobbigt :/ Lilla gubben, att han inte förstår att han måste äta.



Han är inte allergisk mot nåt då? Eller har tänder på g? Så svårt sånt där :/ Nova bara vägrar bröstet ibland även om hon är hungrig, men då brukar det oftast funka med flaskan..



Tycker BVC borde ta det lite mer allvarligt än vad dom verkar göra :S Ring sjukvårdsrådgivningen annars. Lycka till

2009-03-12 @ 10:04:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0