Kvällsinlägg

Hugo somnade strax efter 20 idag, alltså aningen senare än vad han brukar göra nu. Men det var inte så konstigt med tanke på att han sov mellan 16.45-18.15! Så sent brukar han sällan sova nu och om han gör det så är det max en halvtimme. Bra att han somnade som han brukar trots det.

Både idag och igår har Hugo varit jättekrånglig med maten, kanske kan bero på att han haft ont i magen av gröten. Är ju svårt att veta eftersom man inte kan fråga honom. Tog tempen eftersom jag tyckte att han kändes varm, men någon feber hade han i alla fall inte. Kollade igenom hans mun också då han har haft fingrar och händer extra mycket där de senaste dagarna, men verkade inte vara några tänder på g heller. Han har ju krånglat förr så det är ju inget ovanligt men nu har det funkat så himla bra ett tag och då blir man ju lite fundersam på vad det kan vara.

Till middag blev det en jättegod kycklingröra med lök och curry som man har i ett speciellt orientaliskt bröd med en massa grönsaker.

I morgon ska vi till bvc för vägning och mätning. Ska fråga hur vi ska göra med gröten också, känns nämligen som det är den som är boven när det gäller hans magont.

Kommentarer
Postat av: Melinda

Jaa, jag va jättenöjd med grejjerna ^^ Är ju så roligt, att äntligen få handla det första till bebis liksom :'D



Har du bilddagboken eller något liknande ? :)

2009-03-03 @ 22:38:21
URL: http://melindawingren.blogg.se/
Postat av: vickan

kikar förbi

2009-03-04 @ 10:03:03
URL: http://viktoriafilosoferar.blogg.se/
Postat av: Melinda

Jaha Okeej :D Ja, ta och skaffa det du ;D

2009-03-04 @ 10:27:36
URL: http://melindawingren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0