Lek

Vi var nere på stan idag och jag bytte bodyn som blev förstörd i tvätten, verkade som att trycket spruckit för att jag inte vänt den ut och in, men inte tänkte jag på det. Hoppas att den nya kommer hålla sig fin. Köpte lite nya leksaker till Hugo också, mjuka klossar, en maracasskallra och en "plocklåda" som det tydligen hette, allt från åhlens.

När vi kom hem lagade vi mat under tiden som Hugo sov en stund. När han vaknade provlekte vi lite med leksakerna, den klara favoriten var "plocklådan", lite oväntat faktiskt men han verkade tycka att den var riktigt skoj. Han var jätteduktig och fick ner rätt former i rätt hål. Att dra bort locket på den och stoppa i munnen var också kul. Han satt upp alldeles själv hela tiden, han börjar bli mycket stadigare och kan sitta mycket längre stunder nu.

I morgon är det dags för vaccin och 6-månaderskontroll på bvc kl 09.45, fasar inför sprutorna nu när inte Robert kan följa med heller. Ska bli kul och se hur lång han är nu och om han gått upp i vikt något, även om vi inte var där för alls länge sen.

Nu börjar det bli väldigt sent så det är nog dags att vi går och lägger oss om vi ska orka upp i morgon.

God natt!

Såhär ser en "plocklåda" ut!'


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0