Om Hugo själv får välja!

Ja, då ska det vara allt annat än matro när han äter. Det ska vara show med både sång och rörelser, förstaklassig underhållning, annars kan man glömma att han tänker öppna munnen. Man kan ju lungt säga att förbigående utanför vårt fönster får sig ett gott skratt om dom råkar passera under en av Hugos måltider i alla fall. Lite kul är det, men något påfrestande och i längden inte en hållbar situation eftersom det kräver oss båda två. Men förhoppningsvis och jag vågar även tro att det bara är tillfälligt och att han snart kommer låta skeden med mat slinka in med åtminstone enbart sång!

Hugo sover sedan ca: 19.30, han somnade i vår säng när jag låg bredvid honom och pratade med farmor i telefonen. Han verkar tycka att det är jättemysigt att somna när mamma pratar i telefonen eftersom det hänt två gånger nu på mindre än en vecka, så snart ligger man väl och låtsaspratar i telefonen också när det inte finns någon att ringa och Hugo ska sova. Man slutar ju aldrig förvånas över sig själv och vad man är kapabel till att göra för sin son så det är nog inte helt orimligt.

Vi var ute på en liten promenad förut också alla tre, gick till en lekpark och gungade i en jättestor gunga som man kan ligga i och sedan till Hemköp för att veckohandla. Hugo verkade tycka om att gunga, så dit får vi gå fler gånger.

Nu har Robert bakat en kladdkaka och fixat så att vi kan kolla på flera desperate housewives-avsnitt ikväll, så det ska bli riktigt mysigt och gott. DH är ju så fruktansvärt bra, helt klart den bästa serien jag sett!

Här har ni en bild på den mycket bestämda men ack så söta diktatorbebisen!






Kommentarer
Postat av: Elin

Mhm okej, nej jag kan inte somna då. Mm :) Okej va skönt. Hoppas ni slipper nu med då! Ha det bra

2009-03-19 @ 08:36:53
URL: http://elin.marpet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0