Onsdag 4/3 BVC

Nu är vi nyss hemkomna från bvc, han hade växt bra sedan sist. Nu vägde han 7830 gram och var 69 cm lång, huvudomfånget var 43 cm. Alltså hade han gått upp 310 g nu på 9 dagar vilket är jättebra!

Pratade med henne om gröten också, om att vi upplever att han får ont i magen av den, så nu sa hon att vi kunde testa risgröt eller majsgröt istället. Så nu har vi precis varit på Hemköp och köpt Sempers banangröt som är gjord på rismjöl, så får vi se om den funkar bättre. Tror det blir att testa den vid lunch, blir antingen den eller potatis & palsternacka.

Efter lunch ska vi åka ner på stan och uträtta en massa ärenden inför dopet, vi ska kolla på lokalen (den här gången ska vi få det gjort!), hämta Hugos dopklänning, köpa kläder till Robert och försöka hitta några skor till mig.

Nu ska vi göra lite baconröra och pasta till lunch.



Hugo 13 dagar gammal!

Kommentarer
Postat av: Melinda

Vilken stor liten kille ^^,



Jaha, va kul :D Har ni något planerat till eran dag ? :) Jo, serier skulle man ju kunna glo på, men då känner man sig ju sååå lat :P hahahah.

2009-03-04 @ 12:00:23
URL: http://melindawingren.blogg.se/
Postat av: Melinda

Haha, men de är inte bra att vara lat ^^ men EN dag får man väl det ;D men idag har jag faktiskt städat av hela badrummet, och sen torkat golven, alla hyllor m.m, så nu känner jag mig duktig :D



Vad är det för dag ni firar på? En vardag, helgdag?

Ni kanske kan ut och äta middag, eller bara fixa mysigt hemma hos er, och lämna bort sonen några enstaka timmar, så ni får njuta av varandra ? :) Vi ska vara i Sthlm hela den helgen vi firar, den 15 mars är ju på söndagen, så vi får se vad som hittas på då :D <3

2009-03-04 @ 14:25:31
URL: http://melindawingren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0