Torsdag 12/3

Igår var en jobbig dag, men den avslutades i alla fall ganska bra, Hugo åt en hel portion gröt en timme innan han somnade. Alltid något. Han kommer trots det inte upp i närheten av den mängd mat han behöver äta för att växa som han ska, men jag vet inte om det finns något vi kan göra, känns som vi försökt med allt nu. Eftersom han åt gröt innan han somnade så åt han bara ca: 70 ml vid 4 i morse, och det är ju inte heller så bra nu när han äter så dåligt, han brukar åtminstone sammanlagt få i sig runt 200 ml under natten och det hade han behövt nu. Men det är väl inte så konstigt med tanke på att han åt gröten. Det tråkiga är ju bara att han inte äter mer på dagarna för det, han behöver verkligen börja äta mer då om han inte ska äta på natten.

Idag åt han en portion gröt till frukost och så lite katrinplommonpuré efterråt, som han för övrigt verkade gilla den här gången. Sedan åt han nu vid 11.30 och då först 20 ml ersättning sedan fick vi lura i han lite puré, men det var inte populärt, fick även några tuggor gröt, men det dög inte heller. Nu sover han i alla fall och vi får väl hoppas att dagen utvecklas åt det bättre, så jobbigt det här. Jag förstår verkligen inte vad som är felet, varför vill han helt plötsligt inte ha ersättningen längre? Det är ju inte precis så att han börjat äta mer puréer och därför inte vill ha ersättningen, det hade varit en helt annan sak, men han vill inte ha någonting förutom möjligen gröten på morgonen.

Ringde bvc i morse igen och ville prata med vår bvc-sköterska, men hon var inte där så jag ska ringa i morgon igen. FIck prata med den andra men hon är ju inte riktigt insatt i problemet så därför vill jag prata med Kerstin istället.

Hugo har trots allt gjort framsteg nu de senaste dagarna, nu kan han hasa sig fram på golvet, eller ja, han hasar sig bakåt. Så nu far han runt här hemma!

Nu ska vi äta lite mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0