Öppna förskolan

Idag har vi varit på öppna förskolan och bvc. Hugo åt direkt när vi kom dit och han slukade en hel burk med kyckling & pasta och sedan ca: 1/3 burk persikopuré, så att äta där gick i allafall superbra, åtminstone den här gången. Hugo lekte lite med sin favoritleksak där, en sådan där klassisk  "pop up" leksak, fast denna är en lite nyare version med ljud, och han älskar den! Vi kanske ska ta och införskaffa oss en. Han visade upp sina färdigheter, dvs sitta rulla runt och glida runt lite på golvet, sedan var det sång och så våffelätande för mig. Var riktigt trevligt där idag. 

Sedan var vi inne på bvc och kollade Hugos vikt och det såg bra ut trots att han ätit så dåligt, han vägde 82??, ja något på 8200 i allfall. Mätte honom gjorde vi inte eftersom vi ska dit på måndag för 6-månaderskontroll och vaccination.

Robert har varit iväg och storhandlat utan oss idag, han åkte med Erik istället. Första gången han storhandlade utan mig och det gick jättebra, vi hade skrivit upp allt vi skulle ha innan så det var bara att följa listan, och det var en hel del! Blev mycket smidigare att göra såhär den här gången eftersom vi skulle ha så himla mycket, och det är knappt vi får plats i bilen när vi ska ha med all mat + diverse saker som toapappersbal och vagn. Vi måste ha med vagnen när vi åker till Willys för annars funkar det inte, där har dom inte den smarta lösningen med en "bilstol" på kundvagnen som han kan sitta i som dom har på Ica maxi, tyvärr. Och ännu kan han ju inte sitta så bra att han kan sitta i kundvagnen.  

Nu är det snart dags för sängen för oss också, Hugo sover sedan 19.45.


Kommentarer
Postat av: elin

Va skönt att han åt lite och inte gått ner något :)

Vi brukar ta två kundvagnar och sätta Nova med bilbarnstol i den ena och ha maten i andra :) Funkar jätte bra! Kram

2009-03-26 @ 09:31:51
URL: http://elin.marpet.se
Postat av: Melinda

Låter som en bra dag :) och vilken karl du har, klarade hela handlingen själv :D

2009-03-26 @ 11:57:26
URL: http://melindawingren.blogg.se/
Postat av: Melinda

Nu har jag börjar prenumerera på din blogg via bloglovin' förresten :D

2009-03-26 @ 11:58:01
URL: http://melindawingren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0