Första advent 29/11

Idag började dagen med att Robert inte mådde så bra så han låg några timmar och kurerade sig. När han sedan mådde bättre så åkte vi ut till Tornby och strosade runt lite på Ikanohuset och inne på Ikea. Det var verkligen sjukt mycket folk där idag men det är väl kanske inte så konstigt eftersom det var löning i veckan och första advent, vilket gör att många vill börja julhandla.

På Ikea fick Hugo lite mellis och sedan när vi kom ut från restaurangavdelningen så delade dom ut ballonger till barnen. Hugo fick en röd ballong och blev väldigt glad. Vi kollade på spjälsängen vi tänker köpa till bebisen i magen när det börjar närma sig lite mer. Det blir inte en likadan som Hugo har nu. Vi tänker som så att vi köper en billigare som bebisen kan ha under den tid som Hugo fortfarande sover i spjälsäng och sedan så får han/hon ta över hans.



Köpte även vinterskorna som jag kollade på häromdagen till Hugo på Din sko. Dom kostade 399 kr och verkar jättebra, han gick bra i dom, och det bästa av allt - dom var lätta att sätta på.



Vi svängde in på Rusta också och köpte en ny klösbräda till katterna, en sådan liten som vi redan har. Den gamla var lite väl sliten nu. På Rusta var det kaos och om det inte vore för att vi inte är i Tornby så ofta och verkligen var i behov av en ny klösbräda hade jag aldrig stått i den kön.

Det var miljoner av folk och av de två kassor som var öppna så kunde man enbart betala med kort i den ena, den andra kortläsaren var trasig så där var det bara kontantbetalning. Självklart var det mest folk i kön för kortbetalning och där fick ju även vi stå eftersom vi nästan aldrig har kontanter. Det var mycket missuppfattningar bland folk om vilken kö man kunde stå i så det blev inte mindre rörigt av det. Robert och Hugo gick ut i bilen efter en stund så att dom slapp stå kvar hela tiden.

När vi kom hem lagade vi mat, Wienerschnitzel med friterade pommes frites, det var gott!

Nu har Hugo somnat och jag hoppas han sover bättre inatt än vad han gjorde natten till idag. Kanske inte så konstigt att han är lite krånglig med det mesta nu, han har nämligen 5 tänder som är påväg upp på samma gång.

Hittade en bild från igår när jag hade klippt honom där man ser lite hur det ser ut nu.


Här är en bild från idag när han sitter i soffan



Kommentarer
Postat av: Kristin

Hugo, Vilka fina skor du har fått av mamma och pappa.

2009-12-03 @ 09:56:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0