Lördag 21/11

Hugo och Robert är ute och leker nu medan jag fixar med maten. Han älskar verkligen att vara ute, han nästan springer när han går, och ska kolla på allt. Det han gillar allra bäst är konstigt nog förrådsdörrarna och garagedörrarna här utanför, han kan liksom inte låta bli att gå fram till dom och peka alternativt känna på handtagen. Han är ju bara för söt.

Igår roade jag mig med en väldigt trevlig fredagssyssla, att rengöra alla köksskåp på utsidan. Det var inte kul men det blev väldigt stor skillnad mot innan och såklart mycket finare, så fint det kan bli med våra hemska skåpluckor.

Sedan på kvällen kollade vi på idol, det var bra som vanligt och rätt person enligt oss åkte ut.

Hugo har för övrigt inte påverkats det minsta av vaccinet, det var nästan så att man undrade om han inte fått något annat i sprutan igår eftersom han var helt galet livlig hela dagen, typ adrenalin eller något sånt. Skönt att han slapp må dåligt i alla fall.

Vad är det med vädret egentligen? 10-12 plusgrader ute och nästa helg är det första advent, är det verkligen normalt? Det känns ju inte precis som att det bara är en månad kvar till jul.

Kommentarer
Postat av: Louise - Mamma till Eddie ♥

jobbigt.. så frustrerande verkligen! han skriker som om man skulle misshandlat honom :O:P helt sjukt..

2009-11-21 @ 18:41:18
URL: http://louisekumlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0