Onsdag 18/11, bilder!

Då var det dags för lite uppdatering igen då.

Idag har vi varit iväg och fotograferat Hugo till sina ettårsbilder, allting gick jättebra förutom mot slutet då han inte alls var sugen på att hålla sig still eller ens inom det området som det gick att fotografera honom på, så då var det dags att sluta. Han sprang runt hej vilt och flyttade på bord och allt möjligt han kunde komma åt. Hoppas det blev några fina bilder i alla fall, men det tvivlar jag inte på eftersom det finaste som finns är på bilderna.

Om två veckor får vi se resultatet. Vi kommer att få ett allbum med 8 bilder och sedan en förstoring till oss själva, det var ett paketerbjudande. Om någon annan vill ha en förstoring så kan vi ta med albumet när vi kommer till Eskilstuna i jul så kan man få välja ut vilket man vill beställa, prislistan kan vi också ta med.

I morgon är det dags för Hugo att vaccinera sig mot svininfluensan, det var drop in igår och imorgon och med tanke på dagens aktivitet så ville vi inte riskera att han mådde dåligt eller var gnällig. Jag hoppas han kommer lindrigt undan med biverkningarna.

Nu ligger både Robert och Hugo och sover, Hugo sover middag och Robert ville passa på en stund nu också innan vi ska äta lunch.

Här kommer några bilder!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0