Ettårskontroll & bilder


Idag har vi varit på ettårskontrollen där det också var dags för vaccinering, vilket innebär en spruta i vardera lår. Kontrollen gick bra och han är nu 78,5 cm lång och väger 10 kg, han är ju ingen jättestor kille men helt perfekt ändå. Han gick runt massor i bvc-sköterskans rum och visade upp sina nya färdigheter, hennes soptunna och stora våg med hjul på var väldigt intressanta att dra runt på i rummet. Hon tyckte att han var väldigt stadig när han gick trots att han nyss lärt sig det.

Den första sprutan gick jättebra och han märkte inte ens när det stack till, den andra kunde tydligen svida till lite mer och det verkade den också göra, han gallskrek och tårarna sprutade.

Efter bvc-besöket gick vi in till öppna förskolan och gav Hugo mellis. Egentligen är det för barn mellan 0-1 år just den tiden på måndagar men dom tyckte att vi skulle komma in ändå eftersom det inte var ett endaste barn och Hugo älskar ju att vara där. Han röjde runt som vanligt med diverse lära gå- och dockvagnar, samt en massa annat skoj. Efter en stund kom en jättesöt liten flicka på 5 månader dit med sin mamma och sällskapade oss. Vi var ju inte där på hela förra veckan eftersom han var förkyld så nu blir det att vi går dit i morgon.

Nu har Hugo precis ätit lite mat med måttlig aptit, idag har han inte varit särskilt intresserad, vi anar att det kan vara tänder som är påväg.

Nu ska jag börja med maten, det blir kasslergratäng.

Här kommer lite bilder från ettårsfirandet!


Presentöppning i sängen


En grävmaskin! Den lekte han med hela dagen.


Lite mer leksaker..


Lektältet


Här öppnas det mer presenter, fast det var mest vi som öppnade och Hugo sprang runt.


Nyfiken på vad som var i var han i alla fall.


Här testar han sin nya overall som passade perfekt, något stor men det är ju bara bra eftersom han inte ska använda den än, han kunde åtminstone gå och röra sig i den. Spisen fick han också i present.


En av tårtorna.


En sovande gullunge, bilden är från förmiddagssovet idag.


Kommentarer
Postat av: Sandra - Mamma till Sebastian och gravid

Näe men de är som jag. Jag tycker inte de syns nått typ men alla påpekar de hela tiden hehe. Vi är beräknade i samma månad då :) Kul att följa andra som e rätt tätt :)

2009-10-05 @ 21:23:57
URL: http://sandrasveningsson.blogg.se/
Postat av: Louise [Mamma till Eddie]

gulliga bilder :) sv: hur menar du? menar du att all text i menyn blev vänsterställt och de ska va centrerat eller?

2009-10-06 @ 10:57:40
URL: http://louisekumlin.blogg.se/
Postat av: Melinda

Och han kan gå? :) va skönt!

2009-10-06 @ 14:05:38
URL: http://melindawingren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0