Lördag 12/9

Nu ligger Hugo och sover men om han inte vaknar inom några minuter så får jag ta och väcka honom för nu har han sovit länge, och om han ska vara trött ikväll så kan han inte sova mycket längre.

Robert har jobbat som vanligt på lördagar idag. Jag och Hugo har bara varit hemma och busat. Hugo har lite nya saker som han sysslar med, han ställer sig i sin gåvagn och håller i handtaget, han kryper ner i byrålådor och han går omkring med vår picknickkorg som han även lägger saker i. Han är så söt när han lägger lite olika små saker i lådor, man kan hitta lite vad som helst var som helst. Idag har han lagt en gosedjurshund i Roberts ena klädlåda i garderoben.

Igår åt vi plättar och eftersom Hugo gärna smakar allt vi äter nu så fick han en plätt att äta själv, det var gott! Eftersom han gillade det så sparade jag två stycken som han kunde få till mellis idag. Så det blev frukt och två små plättar, väldigt gott enligt honom.

Han är faktiskt jätteduktig på att äta med händerna, då äter han till och med riktigt stora bitar som hela pastaskruvar, som han ratar totalt när man matar honom med. Maten han blir matad med är han fortfarande väldigt negativ mot om det är för mycket bitar i. Igår fick han däremot korvstroganoff med ris som vi hade ätit till lunch, till middag, och det gick ganska bra faktiskt. Det går ju framåt åtminstone. Förutom det här med bitar äter han bra nu för tiden, och bara det är ju jätteskönt.

Nu har lillskrutten vaknat så nu är det dags att avsluta här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0