Måndag 28/9

Nu har vi varit och storhandlat på Ica Maxi precis, så nu är det helt proppfullt i både kyl och frys. Hugo ligger och sover, han fick en alvedonsupp och lite nässpray som han för övrigt hatar innan han somnade eftersom han var lite febrig och snuvig. Han var jätteduktig under hela den långa storhandlingen, ibland blir han däremot lite ostyrig och ska riva i påsarna som han når i från sitsen på kundvagnen.

Inatt var minst sagt en hemsk natt. Hugo vaknade en gång i timmen från att han somnade vid kl 20.00 tills att han gick upp vid 7 i morse, det var inte kul! Det var inte heller så som det kan vara i vanliga fall att man bara behöver stoppa i nappen eller ge honom lite vatten, nej nu vaknade han och gallskrek och somnade i dom flesta fall inte om förrän 10 minuter senare.

Att han vaknade så ofta berodde på att han var helt täppt i näsan och hade svårt att andas och det blev inte lättare eftersom han inte ville eller ens kunde använda nappen då heller. Sedan tror jag också att han kan ha haft lite ont i magen för i morse bajsade han två gånger på raken och det brukar han inte göra.

Hoppas innerligt att inatt kommer bli en mycket bättre natt, men eftersom han är mer förkyld idag så lär det väl troligtvis inte bli så. Tyvärr.


Här kommer en massa fina bilder på vår underbara unge igår när han var ute och gick med gåvagnen!










Han är så söt nu förtiden (vilket han i och för sig alltid varit), han packar i saker i sin gå-vagn och ställer in en massa saker i skåp och lådor lite överallt. Som till exempel igår när Robert och Hugo hade varit och handlat en fruktpuréburk, då glömde han kvar burken i varukorgen under vagnen och så när han skulle äta den senare så hittade vi den ingen stans. Vi letade och letade. Sedan på kvällen när vi skulle ställa in något i ett av de nedre köksskåpen så ser vi att han hade ställt in den där. Så söt han är!

Och så idag när vi skulle åka iväg och handla så skulle jag ta med den burken att ge honom som mellis, så jag la den på skötväskan medan jag fixade med lite annat och så när jag skulle packa ner den så var den borta. Då hade han ställt in den i samma skåp och på samma plats som igår.


Kommentarer
Postat av: Kristin

Dem är ju så söta dem små liven. Det ska bli kul att träffas på Lördag och se hur dem kan leka tillsammans , nu när båda går.



Kram

2009-09-29 @ 12:27:19
Postat av: Melinda

Skönt med storhandling :)

Stackars lillkillen, hoppas han blir bättre snart!

2009-09-30 @ 00:06:55
URL: http://melindawingren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0