Måndag 7/9

Nu somnade Hugo för en liten stund sedan. Vi har varit ute på promenad nu på morgonen och då passade vi på att kolla in några av de dagis som vi väljer mellan. Jag ska även ringa dit och kolla om vi kan få komma dit och se hur dom verkar. Man vill ju såklart att Hugo ska gå på det bästa.

Det finns tydligen en del som skiljer dom åt, exempelvis så är avdelningarna på Junibackens förskola för barn mellan 1-5 år medan det på dom andra finns avdelningar för barn mellan 1-3 år, vilket jag tycker verkar mycket bättre. Det finns i alla fall en del som man vill fråga om så då är det bättre att vi går dit och får se hur det ser ut inne och hur personalen verkar.

Igår var den söndag vilket innebär Roberts enda helt lediga dag i veckan. Då bakade vi hallonmuffins och passade på att testa att göra ett recept ur vår ena kokbok som vi inte testat tidigare, äppelbiffar med klyftpotatis, lingonsås och broccoli. Det blev riktigt bra.

På onsdag har Robert bjudit hit sin klasskompis John på mat här, då ska han laga fläskkarré i lergryta. Det receptet kommer från ica's "Hela sveriges husman"-kokbok och är supergott.

Hugo har varit sjuk i helgen och har sovit FRUKTANSVÄRT dåligt, både jag och Robert var nära att dö i sömnbrist igår efter en sjukligt jobbig natt. Han vaknade en gång i timmen, MINST, hela natten. Han var helt täppt i näsan och vaknade väl antagligen på grund utav det. Vi gav han nässpray vilket inte uppskattades det minsta, och alvedon. Det hjälpte väl inte allt för mycket eftersom natten fortsatte på det här viset ända tills det var dags att kliva upp. Han har alltså varit förkyld och haft lite feber, näsan har runnit som bara den. Två nätter i rad sov han på det här sättet, men så inatt sov han faktiskt riktigt bra, till vår stora lycka. Äntligen fick man vakna åtminstone lite utvilad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0