Ommöblering!

Idag fick vi ett ryck och bestämde oss för att möblera om i vardagsrummet, så nu är det gjort och det blev faktiskt jättebra. Lite bökigt var det med tanke på vår enorma tv-möbel som var fastborrad i väggen på en mängd ställen. Blev såklart lite fula plugghål och lite bortskavd tapet där ena hyllan hade setat fast men vi får hoppas på att tavlorna som vi ska sätta upp i morgon täcker det mesta.

Anledningen till ommöbleringen var delvis att vi ska flytta in databordet in till vardagsrummet eftersom det inte är speciellt praktiskt att ha i Hugos rum, det har vi däremot inte hunnit idag så det får vi också flytta in i morgon.

Erik har varit här och hjälpt oss att sätta upp tv-möbeln igen och så gjorde jag chili con carne som vi åt. Det är så gott!

Nu åkte han hem för en stund sedan och vi ska snart gå och lägga oss.

Hugo har för övrigt hoppat över sin ena sovstund idag så han var vaken i nästan 9 timmar i sträck innan han gick och la sig för natten. Han som i vanliga fall brukar vara vaken 3-4 timmar. Så nu blir det att testa på att han får sove endast en gång om dagen för nu har han gjort såhär två gånger. I morgon blir första testdagen, då ska han sova efter lunch har vi tänkt. Hoppas det går bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0