Somnade som en stock

Nu la vi Hugo för natten för bara någon minut sedan och han somnade på sekunden, han sov nästan innan vi ens hade lagt ner honom i sängen. Att sova bara en gång idag har gått jättebra även om han var väldigt gnällig nu en stund innan han skulle sova, men det brukar han vara när han sover två gånger också så det är ingen skillnad.

Han somnar i alla fall superbra nu på kvällarna helt själv, vi lägger bara ner honom så somnar han själv efter en stund. Dom gånger han bara sovit en gång om dagen så har han dessutom somnat direkt, man kan knappt tro det är sant. Det är helt perfekt och jätteskönt att slippa sitta med honom i rummet tills han somnar.

Nu gick John nyss hem, han var ju här och vi åt jättegod mat som Robert hade lagat, fläskkarré i lergryta med potatismos.

Jag och Hugo har varit på öppna förskolan idag medan Robert var hemma och pluggade. Det var trevligt där och Hugo hade jätteroligt som vanligt. Han gick/kröp runt och sa "titta" hela tiden, så söt.

Nu ska vi fixa i ordning lite i köket efter maten och sedan blir det att titta på idol som börjar 21.

När det gäller bilder på det ommöblerade vardagsrummet så kan jag lägga in det i morgon efter att vi satt upp tavlorna, det gick nämligen inte så bra idag så vi måste köpa nya tavelhängare i morgon. Det är ju inte någon jätteskillnad utan bara spegelvänt, lite mer inskjutet mot fönstrena och så med ett skrivbord också.

Kommentarer
Postat av: Sandra (swiitii från FL)

Jag har inte heller gått upp än, minus 2kg än så länge, det känns bra eftersom jag inte direkt är trådsmal så vill försöka hålla nere vikten :P

Du har säkert också mage och nu börjar den ju växa i superfart :)

2009-09-12 @ 14:29:11
URL: http://newarrival.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0