Dubbelsidig öroninflammation

Det är vad stackars Hugo har! Det var visst inte bara biverkningar av vaccinet som spökade.

I torsdags kom ju som jag skrev tidigare febern men efter att hela helgen gått utan det minsta förbättring, snarare försämring så började jag undra om det verkligen inte var något annat också. Han hade 40 graders feber till och från och var superhängig.

Pillade lite på hans öron varpå han började gråta och då förstod jag att det förmodligen var öroninfalmmation. Jag ringde till sjukvårdsrådgivningen direkt och vi fick en tid på jourmottagningen drygt en timme senare.

Robert och Hugo åkte iväg och det visade sig vara dubbelsidig öroninflammation som var ganska långt gången.

Efter bara en dos pencillin innan sängåendet i söndags så var han redan nästan sig själv igen när han vaknade på morgonen. Hela dagen igår var feberfri förutom på kvällen då han var lite varm.

Idag är han pigg och glad och har dessutom ätit frukost. Han är hemma från dagis men får han ingen feber under dagen så kan han nog gå dit i morgon.

I helgen var också Roberts föräldrar här. Robert och hans pappa byggde staket runt vår uteplats och Hugo myste med sin farmor. Det var väldigt snällt av dom att hjälpa oss med både staketbygget och med sjuka Hugo. Dom tog också Hugo under natten så att vi fick sova lite mer. Han vaknade i ett så det blev inte mycket sömn för dom.

I söndags innan dom åkte hem igen så passade vi på att låna bilen och åka iväg och handla. Hugo fick såklart stanna hemma eftersom han var sjuk men Selma följde med. Hon var jätteduktig och sov hela tiden.


Kommentarer
Postat av: Lina

Stackars Hugo, hoppas han mår bra snart! Sjukdomar är så envisa när de drabbar småttingar, tyvärr=(

Jag Vincent och bebben får ta tåget till Linköping sen när bebben kommit så får vi ta en lekdate på Öppna Förskolan=)

2010-04-27 @ 10:31:43
URL: http://www.linarosell.bloggplatsen.se
Postat av: Melinda - Mamma till Maja ♥

Ajdå, stackars plutten :(

2010-04-27 @ 11:23:45
URL: http://melindawingren.blogg.se/
Postat av: Elin

Det där känner man ju igen.. Usch så tråkigt det är när dom aldrig får vara friska! Han får krya på sig nu, så vi kan ses nångång :)

2010-04-27 @ 19:48:13
URL: http://elinsnova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0