Onsdag 7/4

Nu har vi varit hemma ett par dagar och lite smått börjat komma in i livet som tvåbarnsföräldrar. Det är stor skillnad på när vi kom hem med Hugo från bb och nu, då kunde man anpassa allt efter honom, sova när han sov osv. Den här gången får man helt enkelt låta bli att sova. Nu ska jag inte överdriva men det är inte många timmar jag har sovit sedan förlossningen. Inatt sov jag nog sammanlagt 1-2 timmar. Jag förstår inte hur jag trots det kan vara så pass pigg.

Hugo har varit jätteduktig på nätterna och vaknat endast någon enstaka gång. Det är jättebra för att vara honom som ni förmodligen vet vid det här laget. Selma däremot verkar tycka att det är på natten som man ska vara vaken och ligga och titta och äta hela tiden. Men det går ju över så småningom, det är ju såhär i början när man ammar.

Allting har funkat jättebra med Hugo, han ser så glad ut hela tiden när Selma är med. Han pussar på henne och klappar på henne fint. När han sitter i den nya syskonvagnen som just nu står i vardagsrummet så är han helt överlycklig och pekar på liggkorgen och vill att Selma ska ligga där i. Han klättrar upp i den flera gånger per dag och vill att hon ska ligga bredvid honom. Inte en endaste gång hittills har han varit våldsam mot henne eller visat det minsta ilska mot henne. Det känns väldigt bra att han verkar tycka så mycket om henne.

Selma är en riktig mysbebis som bara vill vara nära en hela tiden och helst av allt amma. Amningen funkar jättebra och det hoppas jag den kommer fortsätta att göra.

Idag har Linnea varit här och hälsat på. Hugo blev glad att se sin faster när vi var och hämtade honom på dagis. Och vi också såklart! Vi träffar ju inte henne så jätteofta nu när hon bor i Uppsala.

Nu sover båda barnen och vi ska kolla på film! Selma sover nog dock inte så länge till men hon får gärna vara med och mysa framför filmen.


Selma 3 dagar gammal!


Kommentarer
Postat av: Gunilla Jonasson

Försök sov istället för titta på film, ni behöver all sömn som finns. Hur tar Elvis det med Selma?

Kramar farmor och farfar

2010-04-07 @ 21:06:51
Postat av: Farfar & Farmor

Halsningar till alla fran UK

2010-04-07 @ 21:12:41
Postat av: Louise - Mamma till Eddie ♥

ååh, så fin dotter ni fått :) grattis!

2010-04-23 @ 08:39:04
URL: http://louisekumlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0