Sjukling

I fredags (förra veckan) var vi ju på bvc på 18-månaderskontroll med Hugo där han även fick mässlingsvaccinet. Hon sa då att biverkningar så som feber kunde komma efter 6-7 dygn. Igår efter 6 dygn så kom feber som en blixt från en klar himmel. Han hade varit som vanligt hela dagen men på eftermiddagen när han och Robert kom hem från affären så var han helt plötsligt jättehängig.

Jag behöver nog inte säga att natten var hemsk! Hugo vaknade hela tiden och bara grät och grät, helt otröstlig. Och självklart vaknar ju Selma en hel del på nätterna också eftersom hon är så liten än. Det var inte en natt jag vill ska upprepas.. Vid 3-tiden i natt hade vi Rorri racerbil igång på tv:n här hemma, det var det enda som fick honom att sluta gråta, och efter x antal timmar av gråt och noll timmar av sömn så är man beredd att göra vad som helst.

Idag har det inte varit mycket bättre, han har gnällt och gråtit i princip hela tiden. Både Robert och jag har fruktansvärd huvudvärk och vill inte något annat än att få sova. Tänk hur underbart det vore att få sova åtmintone en halv natt i sträck!

Nu har Hugo precis lagt sig. Hoppas han sover bra i natt och att han är frisk i morgon.

I morgon kommer Roberts föräldrar hit och stannar kvar till på söndag. Robert och hans pappa ska bygga ett staket runt vår uteplats. Hugo kommer bli så glad när dom kommer och det vore ju kul då om han är lite piggare än idag.

Vi ska sätta oss framför tv:n och kolla lite och amma och hoppas på att Selma känner för att somna om inte allt för länge så att vi kan komma i säng ganska tidigt.


Kommentarer
Postat av: Gunilla Jonasson

Stackars er. Jag önskar att vi bodde nämre varandra så jag kunde hjälpa Er att få sömn på nätterna som din mamma och pappa gjorde. Kram till er alla.

2010-04-23 @ 21:35:58
Postat av: Elin

Tack för kommentaren! :)

2010-04-25 @ 19:49:41
URL: http://elinsnova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0