Lucia

Idag är det lucia och till kl 15.00 ska vi gå iväg till Hugos dagis för att kolla på luciafirandet där. Hugo ska vara pepparkaksgubbe och han kommer att vara såå söt. Nu ligger han och sover så att han är utvilad till den stora händelsen, hans allra första luciatåg. Vi ska försöka ta massor av bilder.

I helgen har Roberts föräldrar varit här och det har varit jättetrevligt. Igår var vi på julbord på Stångs Magasin och det riktigt gott. Hugo ville inte äta någon mat han ville bara ha efterrätt och framförallt chokladtryfflarna som fanns där, och det fick han. Man är ju inte på julbord varje dag precis. Selma som just nu är i en seperationsfas tyckte inte alls om stället och alla nya människor där och var gnällig mest hela tiden. Mot slutet var hon dessutom jättetrött.

Hon sov en stund när vi kom hem och sedan bokstavligen slukade hon en flaska mat eftersom hon inte hade ätit så mycket när vi var på julbordet. Sedan var humöret på topp igen!

Hugo sov väldigt oroligt igår kväll. Han vaknade hela tiden och grät, ibland låg han bara och sjöng. Efter en mängd antal uppvaknanden så tog vi upp honom och gav honom nässpray och alvedon och sedan höjde vi upp huvundänden på hans säng. Sedan sov han betydligt mycket bättre. Han verkar inte alls sjuk idag så jag vet inte riktigt vad det var, det kanske bara är att han är lite småförkyld och att det blir jobbigt när han sover.


Kommentarer
Postat av: Melinda - Mamma till Maja ♥

Känns verkligen skitjobbigt :( Går igenom för och nackdelar i mitt huvud ofta, ofta... Går framochtillbaka :/ kommer va helt knäckt sen! usch, ser inte framemot.. men nån gång ska vi väl alla vänja oss...

2010-12-21 @ 23:16:04
URL: http://melindawingren.blogg.se/
Postat av: Elin

Dålig uppdatering nu tycker jag:P väntar fortfarande på bilder från lucia:P god jul o gott nytt år!

2010-12-23 @ 20:50:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0