Ny dammsugare!

Vår dammsugare bestämde sig idag för att det var hans sista dag i tjänst. Jag märkte härom dagen att den var lite glapp i sladden precis vid stickkontakten. Idag när jag skulle sätta igång den så startade den inte ens, men efter att jag samtidigt tryckte på knappen och lirkade lite med sladden så satte den igång. Sladden var helt trasig och man såg kablarna på insidan eller var det nu är. Tyckte i alla fall inte att det kändes som ett alternativ att tejpa ihop det när vi har Hugo som kan vara där och pilla, dessutom var den ju inte ny precis.

Vi åkte till Netonnets lagershop och köpte en från Philips för 990 kronor. Vi har testdammsugit med den båda två och vi är än så länge mycket nöjda över vårt köp. Köpte även doftkulor som luktar aloe vera till den så att det luktar rent och frächt när man dammsugit.

Så här ser den ut!


Efter Netonnet åkte vi till Ikea och åt en sen middag. Hugo lekte för fullt i lekhörnan under tiden eftersom han redan hade ätit och inte hade någon lust att sitta still. Han var så gullig när han lekte där med det lilla Ikeaköket, la ner allt i diskhon och låtsades sätta på kranen (han försökte även låta som när vattnet spolar). När vi var färdiga ansåg sig dock inte han vara det, han blev helt tokig när vi var tvugna att gå därifrån. Men det gick snabbt över igen.

Nu ligger han och sover sedan en timme tillbaka och vi ska lägga oss och kolla på en film, Get smart.


Kommentarer
Postat av: Kristin

Hej

Exakt så där hände också med vår damsugare för cirka ett år sedan. Det var glapp i kontakten. Vi höpte en ny Elektrolux som vi är välldigt nöjda med.



Kramar

2010-02-12 @ 10:57:59
Postat av: Melinda - Mamma till Maja ♥

Snygg dammsugare ;) Vi ska också köpa en ny, våran är SÄMST. Vi funderar startkt på en sån där Electrolux Ultra Silencer, så tror det blir en sån!

2010-02-14 @ 23:02:15
URL: http://melindawingren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0