Onsdag 10/2

Idag har vi haft en bra dag. Robert gick bara till kl 12.00 idag och efter det har vi allihopa varit på öppna förskolan och sedan gick vi och handlade och lagade mat.

Efter maten som Hugo inte alls tyckte om, och bara åt gurka och ris av så myste vi lite i vår säng och läste böcker och lyssnade på musik. Hugo älskar att ligga i vår säng på kvällarna och lyssna på musik och "prata".

Efter det så gick Robert och Hugo ut på en promenad och jag röjde upp i köket efter maten och sedan tog jag ett varmt bad och läste. Det var skönt med lite avkoppling.

När dom kom hem så åts det gröt och sedan var det dags för tandborstning och sängen. Man hör knappt aldrig ett endaste knyst från honom efter att man lagt honom i sängen och gått ut ur rummet. Om man bortser från alla de hundra gånger han får för sig att vakna om nätterna ibland.

Att insomningen går fläckfritt är ju en bra bit på vägen i alla fall. Nu de senaste tre nätterna har han dock sovit riktigt bra för att honom, då har han endast vaknat 1-3 gånger. Rena drömmen för att vara Hugo vi talar om. Nu bara för att jag skrev att han sovit så bra så kommer han väl vakna massor i natt, det skulle vara så typiskt.

Robert har pluggat lite och nu ska vi gå och lägga oss och kolla en stund på Avatar.

Kommentarer
Postat av: Kristin

Hej!

Vi kommer gärna och hälsar på helgen den 27-28 feb. Vi hör av oss.



Kram

2010-02-11 @ 10:56:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0