Söndag 14/2, Alla hjärtans dag<3

Inlägg från igår som inte publicerades!

Idag är det alla hjärtans dag. Här hemma blir det inget speciellt firande alls utan kanske bara lite extra kärlek. Ikväll ska vi se på Love actually som är en jättebra film som vi dessutom såg på vid samma tid förra året, kan kanske bli lite av en tradition om det fortsätter så. Hugo sover nu och Robert är iväg till Hemköp och köper fryspåsar så att vi kan frysa in brödet som har bakats idag, sirapsrutor blev det den här gången.

I fredags var vi i badhuset hela familjen. Det var första gången för Hugo och precis som vi trodde så tyckte han att det var superkul. Han älskar ju att bada. Han var lite rädd i början när vi var i den minsta barnpoolen, kanske inte så konstigt med tanke på att det sprutade vatten överallt från en massa djur och svampar och allt vad det var. Tycker nog att den poolen hade kunnat vara lite lugnare än så, och varmare! I Eskilstuna är badpoolen jättevarm i jämförelse med de andra poolerna, men inte här, här var det samma temperatur.

När vi sedan gick till en annan pool, där det var lite grundare vatten på ena sidan så plaskade han runt som bara den och skrattade och hade sig. Det var så kul att se hur lycklig han var. Sedan sprang han rätt ut i äventyrsbadet utan att vara det minsta rädd.

Vi hade med oss pannkakor och sylt som vi åt efter någon timmes lek, det var gott tyckte Hugo. Han verkade vara lite orolig för om han verkligen skulle få fortsätta bada efter han hade ätit eller om det var slut på det roliga då. Men bada mer fick han ju såklart.

Duscha och byta om fick han göra med pappa och det hade gått jättebra och han hade varit ute på en liten upptäcktsfärd i omklädningsrummet medan pappa klädde på sig.

Det var en kul liten utflykt som vi definitivt kommet att göra om.

Förresten så såg vi inte på Get smart häromdagen utan det blev Sommaren med Göran istället, den var rolig och inte lika överdriven som man trodde att den skulle vara med "vad han nu heter" i huvudrollen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0