Söndag 24/1

Idag så har vi mest lagat mat. Först så lagade vi fläskfilégryta med jasminris till lunch, vi skulle ha ätit det igår men då glömdes maten bort och slutade med tacos, så det fick bli det idag istället.

Sedan var vi iväg och handlade lite som behövdes till middagen samt en påse äpplen som jag gjorde äppelmos av. Äppelmoset blev supergott och jag hoppas det ska falla lilla Hugo i smaken också eftersom det främst var till honom då han får utslag runt munnen av köpt äppelmos. Han tål förmodligen inte konserveringsmedlet som det köpta innehåller för äpplena är det inte i alla fall. Det ska vi testa att både ge på gröten och till pannkakor.

Till middag blev det att testa på en ny rätt, Äppelspäckad fläskkarré med vitlöksmorötter och mustig sås. Recept här! Det tog lite tid att tillaga men blev hur gott som helst, speciellt såsen. Vi kommer definitivt att göra detta fler gånger.

Hugo har varit på strålande humör idag och varit så underbar som bara han kan. Han är så söt så söt. Han har busat och badat och lekt en massa. Igår så satt vi även i batterier i hans lilla dammsugare och sedan han kom underfund med hur man sätter på och av den så har han haft fullt upp.

Nu så kollar vi på Johan Falk som går på fyran, väldigt bra filmer måste jag säga. Till och med Robert tycker dom är bra och han avskyr i vanliga fall allt som har med svenska kriminalfilmer att göra. Svenska filmer i allmänhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0