Söndag 31/1

Idag har vi varit ute i Tornby och köpt lite saker till den kommande familjemedlemmen. Det blev lite kläder, en badbalja, ett bäddset, lakan, täcke till spjälsängen och regnskydd till syskonvagnen samt nya hjulskydd. Vi köpte också en till leklåda till Hugos rum och en ny tvättställning.

Nu har vi nästan köpt klart och fixat allt inför bebisen. Det känns skönt med tanke på att jag knappt orkar gå till Hemköp längre, d v s några hundra meter. Har så ont i kroppen varje kväll. Det är verkligen bra att vi inte kommer behöva ut och stressa på stan de sista veckorna.

Vi har länge tänkt sälja vårt xbox 360 eftersom vi aldrig använder det men det har bara inte blivit av. Så istället för att det bara står och samlar damm så la vi ut en annons på blocket idag och en timme senare hade vi det sålt. Perfekt!

Igår fixades det med hyllplanen i garderoberna i stort sätt hela dagen, det var hur jobbigt som helst och bara jag rensade ut och slängde fem stora pappkassar med kläder. Robert slängde också en hel del. Gud vad man samlar på sig saker alltså. Nu är det i alla fall mycket mer ordning och det känns underbart att slippa alla drivor med kläder och allt vad det var som låg i högar utan någon som helst struktur.

Jag har nyligen tagit ett varmt bad och nu ska vi gå och lägga oss. God natt!

Kommentarer
Postat av: Melinda - Mamma till Maja ♥

ååh, så mysigt att inhandla saker till bebis :)

har ni nå namnförslag på vad lillan ska heta? )

2010-01-31 @ 23:23:27
URL: http://melindawingren.blogg.se/
Postat av: Anonym

Godmorgon

Har skottat snö, så farfar kom ut med bilen.

Du brås inte på farmor som slänger saker ganska fort som inte behövs, farfar säger att jag slänger torsdagstidningen på onsdag.

2010-02-01 @ 09:31:25
Postat av: Melinda - Mamma till Maja ♥

Jahaa :) får man fråga vad det är för namn då? ;) och vad du egentligen tycker? :P

2010-02-01 @ 09:56:34
URL: http://melindawingren.blogg.se/
Postat av: Melinda - Mamma till Maja ♥

Fina namn :) Man brukar oftast fastna för ett namn, så brukar det bli det ;)

2010-02-01 @ 13:48:30
URL: http://melindawingren.blogg.se/
Postat av: Lina

jag vet.. men de börjar mjukna inför tanken=) bara det att jag lite på kanr med delar av martins familj, de kanske inte se att det finns fler sidor av saker... <så de kommer inte vara delaktiga, det känns trist, men det känns ändå ok... hade de brytt sig om detta hade de velat lösa problemet=)

2010-02-02 @ 09:50:48
URL: http://www.linarosell.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0