Torsdag 28/1, vecka 32

Detta inlägg skrevs vid kl 12.30 idag men kunde inte publiceras då!


Idag går jag in i graviditetsvecka 32. Nu börjar jag verkligen bli trött på att vara gravid, det känns som en evighet kvar och varje kväll känner jag mig så slut och det smärtar i hela kroppen att jag inte förstår hur jag ska orka säkert 10 veckor till. Jag hoppas så att den sista tiden nu ska gå i rasande fart så att bebisen kan födas och jag kan bli av med dom jobbiga krämporna.

Igår var jag nere på stan och köpte mascara, foundation, ett vagntäcke och en bärsjal. Det blev ett tunt täcke från Rätt start som passar bra även när det blir sommar. I början när det kommer vara lite kallare så är det bara att man har en filt också. Det vagntäcket som vi hade till Hugo var helt värdelöst, alldeles stelt och tjockt.

Den bärsjalen som jag köpte heter Tricot slen och var i en olivgrön färg. Vi testade den lite här hemma på Robert och på mig (fast det var inte helt optimalt med den stora magen) och den verkade jättebra och inte alls så svår att knyta. Tror det kommer vara väldigt skönt att ha när bebisen kommer så att man kan bära runt på bebisen samtidigt som man gör saker med Hugo och i hemmet, som att städa och laga mat. För hoppningsvis kommer det att funka att amma i den också.

I morse bakade Robert bröd igen, det blev inte av att vi gjorde det härom dagen så han gjorde det idag istället. Han är så duktig så, det beror nog på att han tycker det är så kul. Denna gång blev det "Nyttiga frukostbullar". Vi har inte smakat på dom än men jag kan inte tänka mig något annat än att dom är goda.

Vi ska väl försöka ta oss ut en stund idag, men det känns ju föga lockande i det här vädret. Kanske blir att vi går en sväng till öppna förskolan.

Hugo ligger och sover nu och Robert är hemma på lunch så nu ska vi alldeles strax äta, det blir baconröra med pasta.

Här kommer lite bilder på gullungen!





Kommentarer
Postat av: Lina

va söt han e Hugo! Men du måste sätta in bilder på magen ju=)

2010-01-28 @ 20:35:53
URL: http://www.linarosell.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0