Lördag 17/7

Idag är det äntligen lördag och Robert är ledig! Självklart så är det första dagen på länge som det är dåligt väder, men det gör inte så mycket för det är skönt med lite frisk luft för en gångs skull också.

Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska hitta på idag, vi funderade på Valla, minigolf eller Tornby. De första två alternativen känns inte så lockande längre eftersom det regnar ute och det tredje vet jag inte om vi har så stor lust med heller. Vi får se helt enkelt. Nu sover båda barnen middag så vi har några timmar på oss att bestämma oss innan Hugo vaknar.

Selma borde vakna när som helst för hon har sovit i över två timmar nu och det gör hon ALDRIG på dagarna, tror det aldrig har hänt faktiskt. Hon sover som max i en timma. Det kanske beror på det lite svalare vädret, för hon ligger inne i sovrummet med balkongdörren öppen.

I torsdags var Elin och Nova här. Det var trevligt! Det var ett tag sedan vi sågs nu och det var första gången sedan Selma föddes. Vi pratade, lekte med barnen och lagade pannkakor och åt. Dom har ju hunnit att flytta och allt också så nu ska vi försöka åka och hälsa på hos dom snart också.


Hugo när vi var på promenad i Rydsskogen i onsdags. Han var så söt och sprang framför vagnen hela tiden, och åt lite smultron också.


Kommentarer
Postat av: pappa/morfar Conny

Saknar er....

2010-07-18 @ 00:21:12
Postat av: Louise

Visst är han .)



gu' va söt din lilla (stora) kille är!

2010-07-18 @ 19:38:39
URL: http://cauterize.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag var iväg och köpte NAN och har gett det nu efter varje amning (3ggr än så länge) Han har därmed också ätit var 3e timme, skönt! Han verkar mycket gladare och mättare. Första gången åt han 60 ml efter amning, andra kanske 40-50ml och nu 3e åt han bara 20ml kanske, men det är han som bestämmer :)

2010-07-19 @ 17:57:58
URL: http://newarrival.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja det känns helt underbart att slippa oroa sig eller nojja och tänka OM hela tiden.

Blev det någon rolig aktivitet i helgen då?

2010-07-19 @ 23:15:28
URL: http://newarrival.blogg.se/
Postat av: Sandra

Är han det? Han är ju mitt första barn så har inget att jämföra med, men han känns väldigt stark, behöver inte alls stödja hans huvud längre heller. Nu ska han bara bli lit starkare i ryggen :)



Din son är ju också grymt söt! Tjejen också för den delen :P

2010-07-19 @ 23:19:06
URL: http://newarrival.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0