Tisdag 13/7

Idag har varit en väldigt lång dag känns det som. Det har varit så otroligt varmt och kvavt både inne och ute, inte alls behagligt. 33 grader i skuggan. Selma är nog den som tyckt det varit absolut jobbigast, hon har knappt kunnat sova på hela dagen p g a värmen. Hon har fått som värmeutslag både på bröstet och i nacken. Hon har fått legat helt naken några gånger och annars bara i blöja och så har jag torkat henne med våtservetter för att hon skulle kylas ner lite, det gillade hon. Sammanlagt har hon nog inte sovit mer än 1-1½ timme under hela dagen, och hon brukar sova åtminstone det dubbla.

På förmiddagen gick vi iväg till ett dagis som var stängt för att leka på deras lekplats. Det var kul i ungefär två sekunder sedan ville Hugo sitta i vagnen och gå hem, det är inte något som hör till det vanliga! Kanske tyckte han också att det var alldeles för varmt.

När vi kom hem åt vi lunch, potatisbullar med lingonsylt. Hugo åt ingenting förutom några gurkbitar. Han har ju alltid varit lite kinkig med maten men dom senaste månaderna har det varit helt extremt, han äter nästan ingenting om han inte får köttbullar eller korv. Så det har blivit en hel del sådant eftersom man så gärna vill att han ska få i sig något. Men nu har vi bestämt oss för att det är slut på det, att han måste lära sig att äta andra saker också. Han är så pass stor nu så att om vi inte gör något åt det nu så kommer det bli ännu jobbigare med tiden och sedan kanske det aldrig går att få bukt på. Så hädan efter så kommer han få äta det som serveras och så får han äta så mycket/lite han vill, om det så är ingenting, tills han kommer underfund med att det finns massor av god mat och förhoppningsvis börjar äta lite bättre igen.

Nu har jag setat och valt ut en massa kort som ska framkallas. Jag har precis skickat iväg beställningen och det blev 337 kort och en förstoring. Vi har varit så himla dåliga på att framkalla kort så nu blev det en hel del. Hoppas dom blir bra!

Idag har Selma vänt sig från mage till rygg för första gången!


Selma tycker om att smaka lite på sina fötter! Dom upptäckte hon för bara några dagar sedan.


Hugo äter smörgåsrån på balkongen..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0