Lördag 12/6

Igår var vi iväg och fotade oss för Corren, så inom några veckor kommer vi att synas i tidningen. Hoppas bilden blev bra. Det blir kul att ha ett familjefoto där Selma är med nu också. Vi har även beställt ett extra litet kort som vi ska skicka till Eskilstuna-kuriren så att vi får vara med där också, det är ju trots allt fler som känner oss där.

Hugo är lite sjuk, han är förkyld och hostar och har sig och i natt kräktes han en gång. Idag har han inte velat äta något alls knappt men han har inte kräkts något mer i alla fall så jag hoppas att det bara var en engångshändelse så att det inte är någon magsjuka på gång. Han har varit lika pigg som vanligt.

Något som var väldigt gulligt var inatt då vi vaknade av att han kräktes, då hade han varit så duktig och tagit bort både kudden och täcket innan och sedan visade han oss vart han hade kräkts genom att peka och säga "käka, Hugo". Han sa det flera gånger och såg så nöjd ut över att han kunde göra sig förstådd.

Igår hände något näst intill mirakulöst, Selma somnade kl 22.00! Det var helt underbart att få en timme för oss själva i lugn och ro innan vi gick och la oss. Hon vaknade för mat två gånger och sedan sov hon till kl 10.00 i morse. Idag ville vi såklart att det skulle bli lika bra som igår och jag tror att vi har lyckats för just nu ligger hon redan och sover efter ett mysigt bad (nu kommer hon säkert vakna snart bara för det), men jag HOPPAS HOPPAS att hon sover för natten nu.

Nu ska vi ta vara på vår vuxentid och inte sitta vid datorn!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej.

Vad skönt med sovande barn.

Vi har ingen tidning, men hoppas ni har kort vi kan få, eller tala om när tidningen kommer.

Tackar på förhand "farmor och farfar"

2010-06-14 @ 16:02:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0