Onsdag 23/6

Nu är vi i Eskilstuna!

Igår var vi på parken zoo tillsammans med Roberts föräldrar, systrar och Kristin och Jonathan (Hugo & Selmas kusin). Hugo tyckte det var jätteroligt att springa runt och kolla på djur och framförallt att äta favoritglassen GB-sandwich. Han klappade getter och matade kaniner med maskrosblad. Dessutom hade han sådan tur att han fick se en traktor lassa i stora stenar i "dammen" precis innan stängning då vi skulle åka därifrån. Då var dagen fulländad för honom. Selma var jätteduktig och sov en stund i vagnen och sedan var hon vaken och satt med när vi åt glass.

Idag har vi varit ute hos mamma på landet och grillat korv och lekt. Hugo tyckte det var jätteroligt att vara där och sprang runt för fullt med sin lilla lära-gå-vagn (som han promt skulle ha med). Han käkade en korv med bröd och sedan nästan två kalla råa korvar. Den sista biten som blev kvar försökte han mata en porslinsträdgårdsgroda med. Erica följde också med dit ut.

Nu sitter jag, Robert och Linnea och planerar lite inför midsommar. Vi ska fixa lite 7-kamp bland annat. Först på dagen ska vi till grannen och äta och sedan ut till Barva byggdegård på något midsommarfirande och på kvällen kommer Erica och Ludde hit och är med på vår 7-kamp och spelkväll. Det kommer nog bli väldigt bra och trevligt!

Nu ska jag stoppa lite tvätt i torktummlaren och sedan hoppa in i duschen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0